Last news in Fakti

28 Юли, 2022 14:12 2 946 9

Агресия по Спешния център в Монтана

  • монтана-
  • агресия-
  • спешен център

Роднини на починал тази нощ пациент са счупили стъклото

Роднини на починал тази нощ пациент са счупили стъклото на входната врата на Центъра за спешна медицинска помощ в Монтана, намиращ се в сградата на държавната болница „Д-р Стамен Илиев“ в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 00:15 часа в отделението бил докаран 59-годишен мъж от квартал „Огоста“ в Монтана, който по-късно през нощта починал. Като разбрали за смъртта му неговите роднини започнали да блъскат вратата на спешния център и счупили стъклото. На място пристигнали полицаи, които предотвратили саморазправа.

На мястото е направен оглед и е започнало разследване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ген. Гурко

    23 2 Отговор
    Няма никакво съмнение, че това са били редовно плащащи своите здравни осигуровки , трудолюбиви "граждани".
  • 2 ген. Арнолди

    24 2 Отговор
    Квартал Огоста е една от циганските махали намира се до стадиона по поречието на река Огоста.
  • 3 Любопитен

    18 2 Отговор
    За команчи ли става дума?
  • 4 52385

    15 3 Отговор
    Нивото на здравеопазването за обикновения Българин е под всякаква критика, т.е. липсва навремена, адекватна и качествена медицинска помощ, а кой е виновен лекарите или политиците няма значение на фона на все по често умиращите ей така хора защото системата не работи! Не всички но има доста нагли, груби и безцеремонни медицински лица който смятат че са надзакона, живота и здравето на хората! Много се краде от здравната каса без насреща да получаваме нещо, в случая починал човек!
  • 5 Зззз

    18 3 Отговор
    Монтана, Враца, Лом, Видин все населени места с "българи" вследствие на демокрацията.
  • 6 Гост

    14 0 Отговор
    Просто е..... без осигуровки - йок спешна помощ. Няма система която да издържи на толкова точене....
  • 7 Пич

    1 0 Отговор
    Това са тъмнозелените същества. Чупят защото им е мъчно.
  • 8 КовидманЯк

    1 0 Отговор
    Малко им е, нацистите убийци в бели престилки трябва да бъдат бити с винкели всеки ден, докато им омекнат лъжливите чутури!
  • 9 пепи

    0 0 Отговор
    Не се осигуряват, а търсят помощ от болницата да им се направят всички изследвания,от спешното,защото са им безплатни,защото всички ние работещите работим за тях,и източват ресурсите на здравната система;и са нагли и безпардонни,до като не се промени закона и всеки да си използва неговите внесени осигуровки ще става по зле в здравната система.