Last news in Fakti

3 Ноември, 2015 07:15 5 761 10

Заснеха прототипа на Audi RS4

  • audi rs4-
  • b9-
  • прототип

Обикновено задаващите се модели са замаскирани с контрастно фолио и много панели, скриващи формите им. От Audi обаче са взели много интересно решение - да проведат пътни тестове на новото RS4, като използват за платформа малкото му братче S4. Отвън всичко изглежда нормално докато не се загледаме в добавените пластмасови вежди на калниците и огромните джанти. Раздутите вежди разкриват увеличената колея, с която се отличава върховната А-четворка.

И този модел със сигурност ще бъде подчинен от турбо моодата, като най-обсъждан вариант е 3.0-литровият V6 TFSI двигател, задвижващ S4, но с увеличена от 354 до най-вероятно 480 конски сили мощност. Може би повишението ще бъде възложено на разработвания от компанията електрически нагнетател, който ще анулира толкова критичната за подобни агрегати липса на налягане, известна като турбо дупка или "лаг". Скоростната кутия също ще бъде обновена, като можем да очакваме подобрена версия на осемстепенната трансмисия.

Добрата новина е, че новото RS4 отново ще се предлага и като седан и ще бъде готово сравнително рано в жизнения цикъл на В9 версията. Най-близкото автоизложение, на което можем да очакваме модела, е женевското в началото на идния март.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Milen

    2 0 Отговор
    едни и същи дараци

    Коментиран от #8

  • 2 koko

    2 0 Отговор
    ауди са известни с навикът да сменят само фаровете но дано да има е вътрешни промени то ще има със сигурност но дано да е нещо красиво а не като новата Q7 отпред прилича на снегорин с свалена лопата ако и сложат една лопата ще е точно Краз а вътре е суха не ме кефи
  • 3 ПапукаСАН

    2 0 Отговор
    Леслии каРучкаа олелеееей
  • 4 опсмопсус

    2 0 Отговор
    Отново всичко еднакво, само фаровете и стоповете подменени!

    Коментиран от #6

  • 5 S4 Allroad

    2 0 Отговор
    Какво RS4 ???? Това са тестовете на новата концепция на АУДИ, наречена S4 Allroad, Какви RS, какви чудесии ви гонят?!
  • 6 Ghost

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "опсмопсус":

    Ти не разбра ли,че AUDI го карат от фейслифт на фейслифт...
  • 7 Vasik Atanasova

    0 2 Отговор
    АКО ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ БИХ ГО КУПИЛ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ
  • 8 audifen

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Milen":

    Много интересно - коментирате недостатъците на новите аудита и ги оплювате. А вие можете ли да си позволите да карате такава кола, че сте седнали да се възмущавате от новите модели, които приличали на старите..Както казваше един приятел - само в България може да видиш човек, който кара Голф 2 или 3 например, да говори за недостатъците на новата S - класа..

    Коментиран от #9

  • 9 144

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "audifen":

    Това дали имаш парите да си купиш нещо няма нищо общо с това да прецениш плюсовете и минусите му особено ако става въпрос за външният му вид което в повечето случаи е лично мнение
  • 10 Реалист

    0 0 Отговор
    Защо пак РС модел е кошница, а не седан?