Last news in Fakti

26 Януари, 2016 07:15 2 212 3

Англичаните от TVR потвърдиха нов модел

  • tvr-
  • нов модел

Създателите на едни много красиви спортни автомобили в лимитирани количества TVR обявиха официално пускането на нов модел. Той е разработен в колаборация с дизайн гуруто Гордън Мъри, който сътворява един от най-великите автомобили правени някога - McLaren F1, както и много болиди във Формула 1. В производството ще бъде вкарана технологията му iStream, която ще позволи карбоновото шаси да бъде създадено с минимален бюджет, който е равностоен по-евтините композити.

Това ще бъде исторически ход, тъй като карбонът все още е нещо свързано с много скъпите, супер спортни автомобили. При първата серия от модела наречена Launch Edition, то ще бъде стандартно, докато в последвалото производство ще се предлага, като опция. Вече над 300 човека са депозирали
своите автомобили, което е голямо постижение за нас споделя Лес Едгар, президент на TVR.

Автомобилът ще бъде разкрит в близките месеци, като според нас очакваме представянето да се извърши на частно събитие, но може и да ни изненадат и с представяне на задаващия се голям автосалон в Женева в началото на март. TVR имат много дълга история започваща от далечната 1947 година, но най-добрите им автомобили са от началото на 90-те насам. Моделите Cerbera, Sagaris и Tuscan бяха и продължават да са едни привлекателни и леки британски машини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    А дано, английска красота и японски или немски двигатели!
  • 2 Ото

    1 0 Отговор
    Винаги съм ги харесвал. Самата концепция която имат не се харесва на много хора, но винаги са ми харесвали. А Тускан има просто уникален звук. Дано им провърви.
  • 3

    1 0 Отговор
    Готини автомобили правят