Last news in Fakti

8 Март, 2016 07:15 3 079 1

Volvo представи Polestar Performance

  • volvo-
  • polestar performance

Подобно на лютите конкуренти - Mercedes, BMW и Audi и шведския производител Volvo ще предлага, освен чисто спортни модели и компоненти, които да отличават обикновените модели. Те идват от Polestar - компанията за състезателни автомобили, която се превърна във вътрешна на марката. Polestar Performance ще предлага детайли за моделите V40, V60, S60 и XC60. Те ще включват, както екстериорни така и интериорни решения.

За отвън Polestar ще предлага нови джанти, ауспуси, дифузьори, огледала, 19 или 21 инчови джанти, както и амортисьори и други части по окачването. Компонентите са разработени заедно с Cyan Racing - състезателните партньори на Polestar. Отвътре ще се предлагат нови декоративни елементи, като скоростния лост, декоративни прагове, както и спортни педали.

Всичко от каталога на Polestar Performance ще се предлага, както и за нови модели, така и за тези вече стъпили на пътя. Предвижда се продуктите им да бъдат пуснати в продажба от началото на идния април в официалните представители на марката по света. Polestar гарантират, че качеството на продуктите ще бъде не по-лошо от фабричните монтирани на автомобилите на шведския производител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Незнам

    0 0 Отговор
    Автора...граматиката...първото изречение - думичката “освен“ нещо не пасва там ;).