Last news in Fakti

22 Юни, 2016 00:49 6 214 4

Още един изверг от AMS - Alpha 12X

  • ams performance-
  • nissan gt-r-
  • alpha 12x

Едни от най-известните тунинг специалисти по японски автомобили в борбата им за време на права отсечка в света - AMS Performance, изкараха поредния ужасяващо бърз Nissan GT-R. След като в края на миналия месец при първия тест на произведението им Alpha G те без проблем постигнаха време от 7.5 на 402 метра, сега е ред и на Alpha 12X. Автомобилът разполага с не по-малко от 1500 конски сили на колелата благодарение на куп подобрения, като основните са увеличен до 4.0 литра работен обем и пиково налягане на двата турбокомпресора от 2.5 бара. Време от 8.040 и терминална скорост от 281 километра в час са огромни постижения и това е само началото. Според AMS е възможно след настройки на окачването и малко увеличение на налягането на турбокомпресорите времената да се подобрят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WRX

    0 0 Отговор
    Отново няма коментари , немските фенчета нас*ани :D

    Коментиран от #2

  • 2 Той

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "WRX":

    Как да има,като голфаджиите са били ч..ии снощи до късна на снимката на някой гоУф и сега спят!!!
  • 3 xa xa

    0 0 Отговор
    невежите незнаят ама да видят голф двоиката на боба мотарс 16Vampir VW Golf 2 AWD vs Bugatti Veyron Super Sport vs AMS Nissan GTR Alpha 12+

    Коментиран от #4

  • 4 хи хи

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "xa xa ":

    Гледай рекордите .ГоуФа го джиткай у Пернишко.