Last news in Fakti

15 Март, 2022 09:39 2 886 2

Nissan GT-R вече не се предлага в много европейски страни

  • nissan-
  • nissan gt-r-
  • gt-r-
  • r35

Стриктните изисквания за вредни емисии прекратиха продажбите на „Годзила“

Nissan GT-R вече не се предлага в много европейски страни - 1

След като през септември месец миналата година от Nissan спряха да предлагат GT-R в Австралия, поради завишените изисквания, сега подобно нещо се случва и в много европейски страни, твърдят от изданието Autoblog.nl.

Nissan GT-R вече не се предлага в много европейски страни

Според нидерландските ни колегите, „Годзила“ вече не се предлага в много европейски страни, включително Белгия, Нидерландия, Испания, Италия и други. В сайтовете на съответните представителства на марката е свалена и информацията и офертите за модела. От изданието твърдят, че са получили потвърждение от Nissan, че GT-R вече няма да се предлага на европейския пазар или поне за сега.

Nissan GT-R вече не се предлага в много европейски страни

Припомняме, че настоящото поколение на японската суперкола бе представено през 2007 година и въпреки, че от тогава видяхме няколко фейслифта, то базата и платформата остават същите като от преди повече от 15 години. През последните години усилено се говори за наследника на GT-R R35, но все още няма никаква официална информация за него.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говт

    4 4 Отговор
    Пълни глупости, в Германия още се предлага на официалния сайт на Нисан .
  • 2 Mechta

    0 3 Отговор
    Някой да ми подари едно джитиарче тогава