Last news in Fakti

9 Април, 2024 13:03 2 422 0

Nissan представя новия Qashqai след седмица

  • nissan-
  • qashqai-
  • фейслифт

Кросоувърът ще получи фейсфлит

Nissan представя новия Qashqai след седмица - 1

Изглежда, че е дошъл моментът най-продаваният модел на Nissan да бъде обновен, като фейслифтът на семейния SUV е планиран за представяне на 17 април. Nissan подшушна за датата на разкриването с кадри от които изглежда, че новият, по-агресивно изглеждащ Qashqai се крие в сенките.

Макар че подробностите са оскъдни, изглежда, че преобразяването на третото поколение Qashqai ще включва нов светлинен подпис като част от обновения светлинен дизайн, доминиращ в предната част. Предната решетка също изглежда по-широка, придружена от променена броня.

Предишни шпионски снимки на напълно маскирания автомобил подсказват, че задният светлинен клъстер също може да има нов подпис, заедно с обновена броня и отзад.

От предоставените от кадрите проблясъци на интериора на новия Qashqai изглежда, че вътре не са настъпили особени промени. Виждат се познати елементи като двойния 12,3-инчов дисплей и физическите бутони на волана. Всички подобрения вероятно ще се съсредоточат върху подобрените графики на екраните и евентуално върху избора на нови материали за подобряване на качеството.

Възможно е под капака да са настъпили значителни промени, тъй като Nissan наскоро обяви плановете си да въведе третото поколение на своята хибридна технология e-Power в Европа до 2026 г., като Qashqai може да бъде водещият модел за нейното стартиране.

Макар че техническите подробности все още не са разкрити, Nissan твърди, че в сравнение с настоящите хибридни задвижвания, новите системи e-Power от трето поколение ще предлагат 20% повече мощност, 10% по-голяма горивна ефективност и 20% намаление на разходите.

Междувременно се очаква Qashqai от начално ниво да запази сегашния си мекохибриден 1,3-литров бензинов двигател с мощност 138 к.с. Малко вероятно е гамата двигатели да се разшири като част от този фейслифт, освен ако Nissan не се чувства принуден да се изравни с гамата, предлагана от съперници като Hyundai Tucson, Kia Sportage и Ford Kuga.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА