Last news in Fakti

10 Октомври, 2011 10:30 11 178 9

Това ли е новата М-тройка?

  • bmw-
  • m3-
  • f80
Това ли е новата М-тройка? - 1

Изпитанията на следващото поколение BMW M3 вървят с пълна скорост и папараци успяха да фотографират спортния седан неколкократно. Всички заснети тестови мулета обаче носят тежък камуфлаж и за дизайна на автомобила само може да се гадае.

Ентусиасти от сайта f30post.com обаче твърдят, че са получили информация за оформлението на следващата М-тройка от вътрешен източник. Въз основа на неговите сведения били изготвени компютърни графики.



Ако колата на тях действително прилича на истинската, а момчетата от f30post.com се кълнат, че вътрешният им източник е потвърдил сходствата, новото M3 с вътрешнозаводски индекс F80 ще напомня доста на "баткото" М5.



Все още няма яснота с какъв двигател ще се оборудва баварският седан. Слуховете номинират за титуляр под предния капак на М-тройката всякакви кандидати от модифицирана версия на S63 от всъдеходите X6M и X5M, през класически редови шестак до напълно нов V6 с турбокомпресор.

По непотвърдена информация BMW F80 M3 ще атакува пазара през втората половина на 2013 г. - малко преди дебюта на купето F82 M4. Серийната версия на седана ще бъде показана за първи път на автосалона във Франкфурт след две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 триста итридесети

    2 2 Отговор
    не виждам съществена разлика със сегашната тройка, само някви козметики, дето ако не се загледаш, няма и да ги видиш
  • 2 Mercedes-Benz

    2 1 Отговор
    Фен съм на Мерцедес,но признавам ако така ще изглежда то това ще е най-хубавата М3-ка след Е30 поне за мен!
  • 3 Майро ЖДМ

    1 3 Отговор
    Нещо много взеха да опъват фарчета немците.И с тая броня тип корейски тунинг....кой кого имитира ?
    Иначе с ръка на сърце казвам че колата вече изглежда добре( за разлика от предходните модели)
  • 4 Чопърцила Петров

    1 3 Отговор
    БМВ копират японски дизайн още откакто Крис Бенгъл се развихри.

    Коментиран от #5

  • 5 520 zender

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Чопърцила Петров":

    @4 Ай стига ве пич-Крис Бенгъл го мразя-съсипа БМВ.Новия дизаин не ми харесва но този кучи син неща и да го чувам.Само мое мнение -най -красивата тройка-Е30 и Е46-АМА ДА БЕСТ...
  • 6 __________

    0 0 Отговор
    stava ama mercedes is THE BEST
  • 7 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор
    dobro e ama mercedes e nai dobar
  • 8 330i

    1 0 Отговор
    aбе не ми харесва, ама е по-добре от магарцедес
  • 9 Варадев

    1 0 Отговор
    Разликите не са малко.Тази 3-ка е по-дълга,по-широка и малко по-ниска.Новото,което наблюдаваме е връзката на фара с бъбреците.Фаровете са доста сполучливи като на Е92.Върнаха се на по-малки бъбреци.Предната и задната брони са доста агресивни с големи въздухопроводи,тази 3-ка има и по-добра аеродиманика от миналите.Предният капак също е променен:махат линиите,които тръгват от емблемата.Страничните линии се запазват като при Е90.Задните стопове са си старите-добър избор.Новите мигачи на огледалата са красива изработка.Интериорът в новата 3-КА наподобява онзи от 7-ма серия 2003г.