Last news in Fakti

10 Ноември, 2011 13:44 5 265 1

Малка електрическа бегачка от Honda

  • honda-
  • small sports ev concept-
  • концепт-
  • токио 2010

Японските производители съвсем логично влагат много усилия в представянето си на домашния автосалон в Токио. След като премиерите на Subaru и Toyota вече не са тайна, от Honda също решиха да подгреят публиката с интересни новини.

От компанията разпратиха до медиите компютърно генерирани изображения на своя Small Sports EV Concept - компактен електрически автомобил, който според японците олицетворява "спортните коли на бъдещето".

Замисълът на създателите на прототипа е той да съчетава изключителна управляемост и едновременно с това да бъде максимална екологичен. Дизайнът на Small Sports EV Concept напомня на CR-Z Hybrid, а като габарити се доближава до CRX.

От Honda все още не казват дали смятат да пуснат концепта в серийно производство. Ако се съди по изявленията на представители на компанията, че броят на спортните модели в гамата трява да бъде намален, Small Sports EV като нищо ще си остане само прототип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NSX

    0 0 Отговор
    Красива кола , дано я пуснат в производство.