Last news in Fakti

12 Април, 2017 22:30 7 253 5

Porsche GT2 идва с груби турбо звуци

  • porsche-
  • gt2

Един култов модел на германците от Porsche ще се появи, за да приключи поколението с вътрешен номер 991 на иконата 911. GT3 е най-суровото атмосферно, но тук говорим за върха на 911 - GT2, което разчита на принудителното пълнене и предлага значително повече мощност и въртящ момент. Тестовете на прототипа на автомобила продължават от близо половин година и очакваме завидни резултати, като мощността се предполага, че ще бъде около 650 конски сили, защото Turbo S разполага с 580 коня. Още по-интересни ще бъдат тестовете с конкурентите, като за сега Turbo S ги притеснява значително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zornitsa Nedeva

    12 0 Отговор
    бухахаха това е истината. The best of the best . всичко останало е шир потреба.
  • 2 Ловеца на поршета

    0 11 Отговор
    Много шум за нищо!
  • 3 Mercedes-Benz

    17 0 Отговор
    Porsche - еталона за спортен автомобил!
  • 4 Fake

    1 8 Отговор
    Е то това му е .... само звучи като спортен автомобил . Искам им се на немците ама имат много още да се учат от французи , японци и италянци .

    Коментиран от #5

  • 5 УУУУУУУ

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Fake":

    На какво да са научат от французи и италианци? Простото и бедно италианско фермерче Валентино Роси, дето си няма и хал-хабер от моторни спортове, и следи състезанията от телевизора и публиката ,си е купило за лично ползване , най-бързото комби, това на АУДИ, а не там някаква си Алфа. Ма от де да знае той горкия, , как да си изхарчи парите я да сте
    там ,та акъл да му дадете.