Last news in Fakti

21 Април, 2017 07:15 3 422 2

Върховният Corvette се появи и на Ринга

Едно означение седи на върха на култовия Chevrolet Corvette и то се нарича ZR1. От поколението C4 насам то показва най-потентните машини и сега явно е време и C7 да бъде пренесен до екстремното. Прототипите на модела обикаляха из Америка, като последната им поява бе на пистата Лагуна Сека, но сега те са се пренесли и на Стария континент.

Явно и най-голямото мерило - Нюрбургринг ще бъде част от тези тестове, като със сигурност съвсем скоро ще разберем и какво може този "най" Corvette там. За сега най-мощния представител на модела разполага с точно 650 конски сили идващи от 6.2-литров компресорен V8, но слуховете гласят, че тук ще видим повишение.

Редицата нови аеродинамични детайли лесно се забелязват, като най-силно впечатление прави голямото антикрило на багажника, както и различните джанти. Очакваме също ZR1 да е получил и лека диета, но всичко ще се разбере след премиерата, която най-вероятно е съвсем близо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Както винаги

    11 3 Отговор
    Американски пластмаси и не знам си какво...и на края сцепва всичко по пистите 😊
  • 2 YAMAHA

    12 1 Отговор
    Яката работа!