Last news in Fakti

25 Април, 2024 14:59 2 479 3

Запознайте се с новия Urus: хибриден V8 и още повече мощност

  • lamborghini-
  • urus-
  • se

Версията SЕ разполага с близо 800 конски сили

Запознайте се с новия Urus: хибриден V8 и още повече мощност - 1

Запознайте се с Lamborghini Urus SE, плъг-ин хибриден SUV с 800 конски сили, който ни представя новата визия на модела с още повече мощност. Отличаващ се с обновения си екстериор, Urus SE демонстрира освежени линии и преосмислена предна част, вдъхновена от Revuelto. Подобрениятавключват преработен капак, броня и матрични LED фарове. Допълнение към естетиката са новите23-цолови джанти Galanthus, съчетани с поръчкови гуми Pirelli P Zero.

В купето е преработеното арматурно табло с елементи, което също напомня на Revuelto. Централно място заема по-големият 12,3-инчов дисплей, който вече е оборудван с последната итерация на софтуера HMI на Lamborghini за по-добро взаимодействие с потребителя. Вентилационните отвори и Y-образните ленти от анодизиран алуминий добавят нотка на изтънченост, а клиентите могат да избират и между нова тапицерия в целия интериор.

Под капака на Urus SE се намира плъг-ин хибридно задвижване, което съчетава 4,0-литров V8 двигател на Lamborghini с електромотор и 25.7квтч литиево-йонна батерия с голям капацитет. Тази конфигурация осигурява 800 конски сили и 950 Нм въртящ момент, задвижвайки Urus SE от 0 до 100 км/ч за едва 3,4 секунди, а максималната му скорост е 312 км/ч.

Водачите могат да избират между 11 режима на шофиране, като всеки от тях променя и височината на Urus между 15 и 75 милиметра.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПоКУРко

    1 3 Отговор
    До сега беше Чуплив, а сега вече Още Повече! Задължително в багажника туба с масло и винаги зареден телефон за да се обадиш на Пътна помощ!

    Коментиран от #2

  • 2 Бастун

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПоКУРко":

    От опит ли знаеш?
  • 3 Алёна

    0 0 Отговор
    🍓 Г­о­р­е­щ­­­и­ ­­­м­­­о­м­­­и­­ч­е­­­т­а­­­ ­­­в­и ­о­­ч­а­к­в­­а­­­т 👉 ­𝗡­­𝗨­­𝟮­­­𝟭­­­­.­­­𝗙­­­­𝗨­­­𝗡