4 164 3

Наследникът на Bugatti Chiron ще бъде хибрид

Ангел Харизанов

Ясно е, че светът на автомобилите е тръгнал към електричеството, но определено ще има дълъг път на развитие, докато машините станат наистина пригодни. Засега хибридите са най-доброто, което може да бъде предложено и повечето производители също са на това мнение.

По този повод, изпълнителния директор на Bugatti е споделил пред Autocar, че електрификацията ще се случи, наследникът на Chiron e далеч от началния стадий на създаване, но батериите и електромоторите се развиват, както и регулациите. Изглежда, че следващата кола ще бъде електрическа донякъде. Ще бъде прекалено рано обаче, тя да бъде напълно електрическа, но електрифицирането ще се случи.

В началните стадии на развитието на Chiron, те са преминали през идеята за хибридно задвижване за по-добри характеристики, но резултатът не им допада и те решават да преминат към преработването на гигантския 8.0-литров W16 двигател с четири турбокомпресора. Производството на Chiron ще отнеме около осем години, което означава, че наследникът му може да се очаква през 2024-та година.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Lexus
  Отговор
  1 23:35  23.07.17
  Това е бъдещето : )
 • бай Иван
  Отговор
  2 04:03  24.07.17
  Глупости на търкалета. То тогава ще е поредната тежка каруца на ваг. Няма да се отличава от конкуренцията, а ще е по-тежка, по-тромава и по-скъпа.
 • гост
  Отговор
  3 10:53  24.07.17
  Бай Иване ти как видя в бъдещето? Това щяло да бъде и така да бъде... ;)) остави по-интелигентните хора от теб да си свършат работата.Ще поживеем,ще видим ; ) аман от професори...

Напиши коментар:


Публикувай