5 544 5

Следващият Mercedes GLE излезе наяве

Ангел Харизанов

Преди две години на автосалона в София успяхме да видим обновената версия на ML, която придоби и името GLE. Сега обаче, явно е време за изцяло нов модел, който да наследи големия SUV на германците. Въпреки тежкия камуфлаж, отдалеч може да се разпознаят стила и формите на E-Class, с която кореспондира като модел и явно дизайнерите искат точно този ефект.

Всичко започва от предницата - фаровете, формата на бронята и радиаторната решетка и се пренася в цялостната малко по-скосена линия и задната част, както и формата на малко по-изразените калници. Очакваме шасито да бъде с понижена собствена маса, защото това бе един от недостатъците на модела, както и да бъде увеличена устойчивостта на усукване.

Този подход с приликата при класовете започна от GLC и C-Class и очакваме до продължи, но не знаем доколко ще се понрави на феновете на марката, защото в последно време моделите се различават само по размери и форма на купето. В двигателния аспект очакваме и тук да влязат в употреба новите редови шестцилиндрови агрегати, добре познатия V8 битурбо на AMG, както и хибридна версия, която най-вероятно ще бъде в комбинация с двулитров двигател.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • вижся
  Отговор
  1 22:18  07.10.17
  едно съвременно бижу

  Коментиран от #3

 • Сявиж
  Отговор
  2 23:00  07.10.17
  Ам че тоя е като стария Ве голямата работа дали ше мога да го купя за към 37 000 с отстъпка иначе си купувам един форко .
 • 3 23:16  07.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • GOST
  Отговор
  4 02:34  08.10.17
  Поредния турско-арабски боклук на цена като за кола!
 • Васил Кунчев
  Отговор
  5 10:22  08.10.17
  Не стига, че колите им са еднакви, ами започнаха и жипките да ги правят като тях. Вече само с рулетка ще се прави разлика между моделите им. Качеството не коментирам. Дали всичко се прави с цел икономия от заплати за дизайнери, или са решили да тормозят хората с еднообразие?

Напиши коментар:


Публикувай