3 818 12

Катастрофа като на кино с щастлив край (ВИДЕО)

Катастрофа като на кино с щастлив край (ВИДЕО)

В Украйна и по-конкретно в град Коломия се случи едно зрелищно пътно транспортно произшествие, което за щастие се размина без жертви. На видеото по-долу обаче нещата изглеждат доста по-странно. Действието се развива между три автомобила - баничарката Fiat Doblo, седанът Mercedes-Benz E-Klasse и роторната Mazda RX-8.

Баничарката пресича кръстовището с прилично висока скорост на жълт светофар, като в същото време това прави и Mercedes-ът. Той се движи перпендикулярно на Doblo-то и ударът е неизбежен.

В резултат на него баничарката връхлита върху неподвижната Mazda и се преобръща по таван. Катастрофата е заснета от камерите за видеонаблюдение и още веднъж ни показва, че независимо кой е с предимство, на кръстовища човек трябва да е особено внимателен. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • JEEP
  Отговор
  1 10:44  22.05.18
  Според мен този беше без колан и това се оказа в негова полза. Куриоз...изключение....абе онзи горе си знае работата.
 • Random
  Отговор
  2 10:52  22.05.18
  Язък за RX-8-цата.
 • фффффф
  Отговор
  3 10:58  22.05.18
  Оня лешпер с мерцедеса е виновен. Тръгна преди да е светнало червено за баничарката.

  Коментиран от #4, #5


 • ТОА
  Отговор
  4 11:22  22.05.18

  До коментар #3 от "фффффф":

  а тоа с баничарката защо не спря а на червено влезе в крастовището... за 30 секунди да спести ей така става

  Коментиран от #6

 • Ryty
  Отговор
  5 11:30  22.05.18

  До коментар #3 от "фффффф":

  Умнико, аман от такива разбирачи... Мерджанката беше засилен и навлезе в на оранжево заесно с другия дето се усети и спря не че не е виновен мерцедеса но основната вина е на тоя с баничарката

  Коментиран от #11

 • гост
  Отговор
  6 11:30  22.05.18

  До коментар #4 от "ТОА":

  Влезе на жълто и в момента на удара светна червено, което значи че мерцедеса премина твърдо на червен светофар, защото след като светне червено на едните тогава светка зелено на другите. Мерцедесър влезе на скорост, та няма спор кой е виновен, а по закон при възможност за рисково спиране, каквото е това на дъжд, то по закон имаш право да навлезеш на жълто в кръстовището, баничарката не е виновна. Но това,че не е носил колан си е негов проблем, защото другия път като излети така може да си разбие мозъка в асфалта.

  Коментиран от #8

 • БГман
  Отговор
  7 11:33  22.05.18
  Вижда се горе вдясно, че е червено вече, когато фиатът влиза в кръстовището. Баничарят е виновен, бенцът, не трябваше да тръгва толкова рязко, просто. Роден с късмет е шофьорът с фиата, пък и и е бърз и зад волана и с реакциите ;). От клипът се вижда и опастността от високият център на тежестта на автомобилите. Добре, че не смазаха невинните хора в маздата, от която вадят и малко дете...

 • ТОА
  Отговор
  8 11:37  22.05.18

  До коментар #6 от "гост":

  Тоа светофар е с мигащ зелен сигнал който го подсеща да намали тоя с буса съвсем на червено си мина и заслувено го отнесе мечо
 • Тони
  Отговор
  9 11:37  22.05.18
  И двата има вина.
 • Jack Bauer
  Отговор
  10 12:43  22.05.18
  Това видео трябва да го включат в листовките "Кой е с предимство" ;-)
 • Христо
  Отговор
  11 13:39  22.05.18

  До коментар #5 от "Ryty":

  Гледай по-внимателно. Баничарката навлиза на жълто и веднага святка червено. На тоя с мерца му святка 2-4секунди жълто след като е светнало червено на баничарката. Ако мерца не беше тръгнал на червено, а да изчака да му светне жълто нямаше да се блъснат. Мерца е виновен, че тръгва на червено, а тоя с баничарката, че не намаля в кръстовището и не орави опит за спиране при жълта сверлина.
 • незнайко
  Отговор
  12 17:12  23.05.18
  И двамата келеши са виновни !!! По виновен е този с мерцедеса които тръгва или навлиза на жълто в кръстовището след червено !!! Баничарката не знае кога ще светне червено и смята да мине на жълто но УВИ !!! Аз имам тасъв случай. Тръгвам на зелено, до мен отдясно микробус и не виждам, че трактор платформа пресича на червено ВЕЧЕ ! Натресох се в предното му колело !!!

Напиши коментар:


Публикувай