Last news in Fakti

25 Юли, 2019 11:17 4 521 5

Ето ги автомобилите на новия Джеймс Бонд

  • джеймс бонд-
  • автомобили-
  • aston martin
Ето ги автомобилите на новия Джеймс Бонд - 1

На официалния инстаграм акаунт на компанията Aston Martin се появи снимка с автомобилите, които са взели участие в снимките на новия филм за Джеймс Бонд. Към момента лентата е известна с кодовото название "Бонд 25", защото това е юбилеен 25 филм от поредицата.

Преди време се говореше, че легендарния агент 007 ще управлява в новия филм изцяло електрически Aston Martin Rapide E. В средата на юли в мрежата се появиха кадри от снимките на филма, на които се вижда, че 007 управлява класически Aston Martin V8 Vantage.

Сега, от снимката се виждат всички автомобили, взели участие в снимките. Сред тях са три екземпляра от V8 Vantage, четири гранд турера DB5, а в центъра се вижда наскоро дебютиралия хибриден суперкар Valhalla. Електромобилът Rapide E липсва на снимката, така че участието му остава под въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    7 0 Отговор
    И с този филм ще стане същото като със сериала "Доктор Кой". Направиха поредния доктор жена и скоропостижно спряха сезона.
  • 2 сектант

    11 0 Отговор
    с Джендър Бонд никога няма да го гледам надявайте се
  • 3 Еффстати

    10 0 Отговор
    Новия Джеимс Бонд ще е жена и това ще е пълна пародия! Това е все едно новата Ана Каренина да се играе от мъж!

    Коментиран от #5

  • 4 Хаген

    2 0 Отговор
    Новият бонд жена и тази велика поредица я развалиха последният бонд си беше добре сега очаквам последният филм за бонд изобщо
  • 5 979

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Еффстати":

    Кви глупости говорите... Бонд ще си бъде Даниъл Крейг.