Last news in Fakti

1 Август, 2019 13:30 5 495 10

Продава се уникална G-Klasse 4×4², отново!

  • йон олсон-
  • g-klasse-
  • 4×4²-
  • mercedes-benz
Продава се уникална G-Klasse 4×4², отново! - 1

Миналата година, горе-долу по същото време шведският скиор и любител на автомобилния тунинг Йон Олсон реши да се отърве от кабриолета си, построен на базата на супер всъдехода Mercedes-Benz G500 4×4².

Обява за продажбата на уникалния автомобил се появи в немското Mobile, а цената беше €699 000. Явно Олсон не е успял с продажбата, защото сега отново е обявил за продан колата, наречена Lord Hans. Въпросната G-Klasse е произведена в един-единствен екземпляр.

Колата е направена кабрио по-специална поръчка на шведа, като идеята е била да може да влиза в подземния му гараж в Монако. Тунингът на автомобила е дело на холандското ателие Absolute Motors.

Впоследствие Олсон връща тавана, но той вече е мек и отваряем. Според информация на самия Олсон, колата се продава, защото той съвсем скоро ще стане баща и му трябва по-традиционен семеен автомобил. Този път цена за откритата G-Klasse 4×4² не е посочена.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант wannabe

    18 16 Отговор
    Да си вземе Дъстър ред лайн 4х4=16. Има огромен багажник и система Iso fix. По-семейна кола от това не знам дали има. Комфорта е на същото ниво, а цената е 100 пъти по-ниска. А и ще му се събере в гаража.

    Коментиран от #2

  • 2 Дъстър

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "сектант wannabe":

    Човече ти наистина си много зле как можеш да сравняваш поръчкова г класа с 1,4 милиона лева със дъстър за 40000 лв. Кой себеуважаващ се човек успял и преуспя в живота ще кара дъстър. Та то дори тази кола е една в света а дъстър и колко искаш

    Коментиран от #3, #9

  • 3 Карл Бенц

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дъстър":

    Май човекът се майтапи и му сложих плюс. Ако е сериозен - значи е с диагноза. Пак си заслужи плюса.

    Коментиран от #7

  • 4 Jacques Yves Moineau

    12 3 Отговор
    И аз чета коментарите на сектанта с интетес, и силно се надявам да са израз на ирония. Защото в противен случай е диагноза за цялото ни общество.
  • 5 Дъ Клаш

    4 4 Отговор
    Естествено че Дъстъра е по-кола всеки себеуважаващ се бял европеец кара Дъстър.Тия джи клади само арабели са в тях.Рапъри и темподобна измет.
  • 6 Алфа Ромео

    1 1 Отговор
    Това нещо ако се преобърне кво ще предпази пътуващите н него!?
  • 7 Дъстър

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Карл Бенц":

    Човек виж под други статии какво пише заяжда се със всички и си натриса мнението че дъстъра е най великата кола правена някога
  • 8 Гошо

    2 0 Отговор
    За тея пари ще взема една УАЗка, която впрочем е оригинала на G класата, ще си взема една вила в Калифорния и ще си живея живота.
  • 9 Хайл

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дъстър":

    Да ама той ходи с дъстъра да дърпа жипове по пампоровец

    Коментиран от #10

  • 10 откачен извратеняк

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Хайл":

    що ме не дрьпне имене тогава за кардано , па да му лизне тогава главата ,и да му се исцикам.