4 624 3

Най-елегантното и възпитано престрояване (ВИДЕО)

Шофьор на Lexus от калифорнийския град Кълвър Сити измисли гениално прост метод за успешно престрояване в натоварения трафик, а видео, запечатало една от маневрите му се превърна в абсолютен хит в мрежата.

Вместо да нахалства, отнемайки предимството на останалите участници в движението, или да бави колегите от собствената си лента в очакване някой от съседната да го пропусне, мъжът използва предварително подготвени табелки с надписи. Първият от тях гласи "Моля, пуснете ме (да се престроя)", а вторият - "Благодарско!"

Авторът на видеоклипа Алисън Клиймс обръща внимание на още една подробност от сцената. При по-детайлно вглеждане се вижда как преди да извади втория надпис мъжът рови в цяло тесте табелки, което означава, че се е подготвил и за други възможни сценарии за възпитано преодоляване на трудности по пътя.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.

Още по темата

 • Така се придвижва японският премиер

  Така се придвижва японският премиер

  Кратък видеоклип от улични камери, запечатали включването на кортежа на японския министър-председател Шиндзо Абе в движението по магистралата, трупа ...
  20.12.2016
  50 135
  30

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Le gilet jaune
  Отговор
  1 11:58  13.08.19
  Абе най добре да изкара два дисплея от двете страни и там да изписва каквото има да казва...
 • 1122
  Отговор
  2 12:09  13.08.19
  Абе,то мигачите са за това,ама никой не им обръща внимание,а колко по удобно е всеки да бъде толерантен на пътя и да спазва правилата но.....не останаха вече такива хора жалко.

  Коментиран от #3

 • 567
  Отговор
  3 12:13  13.08.19

  До коментар #2 от "1122":

  То има, но те не живеят в България!

Напиши коментар:


Публикувай