Last news in Fakti

13 Януари, 2020 10:36 10 386 18

Subaru представи Forester с нецензурна абревиатура

  • subaru-
  • forester-
  • fucks
Subaru представи Forester с нецензурна абревиатура - 1

В Сингапур, на едно автомобилно шоу, беше представен наточен вариант на Subaru Forester. Най-любопитното е, че доработеното изпълнение се нарича FUCKS edition. Естествено, че японците са имали предвид точно това с тази своя нецензурна абревиатура, но те побързаха да се презастраховат, като я разшифроваха, като Forester Ultimate Customized Kit Special.

Subaru представи Forester с нецензурна абревиатура

Автомобилът впечатлява, освен с моделното си име, със занижен клиренс, с тонирана оптика, както и с нов аеродинамичен обвес. В задната част на тавана на очи се набива и огромен спойлер, а екстериорната картина на Subaru Forester FUCKS завършва с ефектни 20-цолови лети джанти и с нови спирачки с ярки супорти. Салонът е решен в кожа и алкантара с контрастни червени шевове. За двигателя не се споменава нищо.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 упс

    10 7 Отговор
    ''FUCKS edition'' не е. А е Форестър Ултимейт Къстъмайзед едишън Кит Спейшъл. FUCK Special
  • 2 Готина е

    54 19 Отговор
    Субару е идеалната марка за родната пътна инфраструктура само дето няма майстори и частите са скъпи, иначе всички щяхме да караме това а не скапаните немски и френски боклуци.

    Коментиран от #6, #11

  • 3 един

    19 1 Отговор
    демек- е-ана серия.... Според мен са длъжни да променят името! Едно време руснаците промениха 'жигули" на "лада" точно защото на италиански думата е нецензурна.... всички коли за износ станаха лади, а за там си останаха жигули....

    Коментиран от #14

  • 4 Азия велико автомобилостроене имат

    3 16 Отговор
    джантите от алди РС ахахахахахахахахахаха
  • 5 отминали времена

    18 18 Отговор
    Доста е грозно и цветовете са грозни, субару отдавна затънаха и загубиха идентичност! Преди, като чуеш субару и ти навява емоции за спортна кола, сняг, ксл, яко 4х4 и пр., а сега нищо, скучна пластмасова масовка....FUCKs

    Коментиран от #15

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 До коментар#6 Кико

    18 5 Отговор
    Мерцедес отдавна си е ширпотреба и много пластмаса...

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Komapak

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "До коментар#6 Кико":

    Мерцедес ли Рено ли....? 😂
  • 9 гост

    3 11 Отговор

    До коментар #7 от "До коментар#6 Кико":

    ХАХАХАХА, ти колко Мерцедеса имаш ,та го знаеш???От дъвки Турбо ли го разбра??? ХАХАХА.Това,че Ганя няма пари да си позволи нормална кола, не означава,че Мерцедес не правят хубави и здрави коли.Когато си купил 20 годишен кошник,необслужван и на 500к километри,какво очакваш????
  • 10 ПЕНКО

    2 5 Отговор
    ЗА КАКВО СА ИМ НА СИНГАПУРЦИТЕ ИЗТРЕБИТЕЛИ Ф-35 / САЩ СКЛЮЧИЛ СДЕЛКА/ !?!?!?!? ВЕЧЕ СЕ ПРИКЛЮЧВА РАЗРАБОТКАТА НА -С -600 В РУСИЯ И КИТАЙ Е ЗАИНТЕРЕСОВАН !??? ТЕРИТОРИИТЕ СА НА ОБЕДИНЕНИТЕ НАРОДИ ЖИВЕЕЩИ И ПРОИЗВЕЖДАЩИ ОТ И НА НЕЯ!!! - ДРУГИТЕ : АМЕРИКАНЦИ И НАТЮВЦИ КАКВО СА ТАМ ??? АРАБСКО- КИТАЙСКО -АФРИКАНСКО- РУСКОТО ВМЕШАТЕЛСТВО НЯМА НУЖДА ОТ ЧУЖДИ РЕСУРСИ !?!?!? КОЙ ИСКА РЕСУРСИТЕ НА БОЛИВИЯ;ВЕНЕЦУЕЛА И АРАБИКЕНИТЕ И НА ДРУГИ МЕСТА ?????????

    Коментиран от #16, #17

  • 11 Хайл

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Готина е":

    Нали имам 2 субарута-който ти каже че се чупят значи не е имал.ангранажен комплект почва от 230-240 лв,биалетки по 25 лв,филтри по 8-16 лв и само горивния в резервоара е 70 лв но се сменя на 100 000 км
  • 12 Б. Б

    10 7 Отговор
    Сега за феновете на Субару. От 2006 год. Досега карам 124.купе е клас. Колата е 95год.-точно 25 годишна. Но имам и форестер 2014. Които го купих преди една година. Колата е на малко километри а мерцедес не ги зная колко са. На форестер на 4.год.съеденител..компресор климатик.. Сега и кормилна реика за правене. А купето тези неща не са пипани. Новите коли са пълен жмел. На мерцедеса за толкова години каране почти нищо не съм правил сериозно по него. Така че много много не ги хвалете японците

    Коментиран от #18

  • 13 Потник

    3 4 Отговор
    Ами карай си 124 и не ми пука...
  • 14 Крали Марко

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "един":

    То "жиголо "(на итл. джигольо) си е тежка професия защо да е срамно!? А по темата: за мен е много непрактично с тези гуми и просвет( "клиръъънс" за чуждолизачите)! Жалко! Превръщат се в паркетаджиии! Какво му е "горско/планинско? Май си заслужава fuck офф а
  • 15 Крали Марко

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "отминали времена":

    Прав си!
  • 16 Танко

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "ПЕНКО":

    Знаеш ли,за какво става дума ! Какви изтребители има между ушите ти! Така става,като мислите на руски ,но се опитвате да пишете на Български!
  • 17 Танко

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "ПЕНКО":

    Знаеш ли,за какво става дума ! Какви изтребители има между ушите ти! Така става,като мислите на руски ,но се опитвате да пишете на Български!
  • 18 Boxer 3.0

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Б. Б":

    И аз като колегата, по-горе имам две Субару.
    След 2010г почва тарикатлъка и ширпотребата и при тях. И достигат до подобни ФЪК-рекламни падения...
    Ново Субару бих карал, само ако ми го подарят. Ако трябва да давам пари за Субару, ще предпочета 12-13 годишно.
    Не че Субару са съвършенни, но японците, преди поне се опитваха...