Last news in Fakti

8 Април, 2024 16:27 2 777 2

Subaru отново пусна BRZ с железни джанти

  • subaru-
  • brz-
  • япония

Колата пристига с предпазна клетка

Subaru отново пусна BRZ с железни джанти - 1

Най-новата итерация на Subaru BRZ Cup Car Basic, пригодена за писта, вече се продава в Япония и разполага с подобрени функции за безопасност. Първоначално създаден за специална състезателна серия в Япония, в която участват Toyota и Subaru, този модел набляга на изчистения външен вид и специализирания тунинг от подразделението STi. Въпреки че вариантът Cup Car Basic се предлага от 2022 г., той отсъстваше от уебсайта на Subaru след представянето на актуализациите за моделната година 2024 през септември 2023 г.

Въпреки това днес той се завръща с няколко подобрения. По-специално, включването на пакета Eyesight ADAS като стандарт в цялата гама BRZ, дори за моделите с механична трансмисия, е значителен акцент. Освен това клетката за преобръщане е преработена с леко променена форма и странични решетки, допълнени от 6-точков предпазен колан за безопасност на водача. В интериора са пропуснати удобства като екран за инфотейнмънт, въпреки че високоговорителите остават. Subaru отбелязва, че монтирането на клетката прави неизползваеми сенниците и страничните отвори за климатика, което налага използването на специални стелки за пода. В съответствие с предишните модели, страничните въздушни възглавници са премахнати за използване с фокус върху пистата.

Визуално BRZ Cup Car Basic запазва познатия външен вид на своя предшественик, като се отличава с емблематичните 16-цолови черни стоманени джанти. Този спортен автомобил се предлага в седем цвята, като WR blue perl, Sapphire blue perl, Ice silver metallic, Magnetite gray metallic и Crystal black silica се предлагат без допълнително заплащане, а Ignition Red и Crystal White Pearl се предлагат срещу допълнително заплащане.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българина

    7 7 Отговор
    откакто тойота взе мажоритарни дялове в субару и мазда, държи марките умишлено под нивото на тойота, като дизайн и като двигатели, особено по отношение на тяхната издръжливост, вече са под нивото на дачия... докато един ден не ги закрият. Глобализна не търпи конкуренция, особено вътрешна

    Коментиран от #2

  • 2 хххх

    3 18 Отговор

    До коментар #1 от "българина":

    Ясно какъв българин си щом купуваш тия азиатски таралясници.