Last news in Fakti

17 Януари, 2020 14:33 3 232 21

Рекордни продажби за Rolls-Royce в Русия

  • rolls-royce-
  • продажби-
  • русия

Rolls-Royce отчете най-високите си продажби в Русия от 1910 г. насам. За пръв път в историята на британската марка от царски времена досега в страната са купени повече от 200 бройки.

Rolls-Royce поставя рекорд и в световен мащаб. Компанията е предала на клиенти 5 152 автомобила или с 25% повече, отколкото през 2018 г. Ръстът на европейския пазар, на който се падат около четвърт от продажбите, е 22%.

Наскоро компания за автомобили под наем в Москва започна да предлага на клиентите си Rolls-Royce Cullinan. Цената за денонощие е 250 000 рубли (€3 663), като сумата включва доставка в рамките на столицата, 250 км пробег, техническа поддръжка и резервен автомобил в случай на непредвидена повреда.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паткан Дивака

    16 23 Отговор
    Тез крепостни манафи що не карат Шадички или Жулиетки
  • 2 беднюхи

    9 8 Отговор
    А СерсеМа троли ли троли и събира центове за шеста употреба лада - шевролет хаха
  • 3 гост

    20 10 Отговор
    Покупката на масовия Ролс-Ройс е показател за богатия руски народ.

    Коментиран от #9, #15

  • 4 До атлантиците

    17 15 Отговор
    Затова е много смешно нашите форумни звезди тука като почнат да се правят на по богати от руснаците или като пишат крепостни, с 5 вековно то си робство и нац,. празник благодарение на тези които наричат крепостни, да не говорим за робството в щатите, то тва е и най великото в историята им дело били се помежду си за робството:)), сега обаче някогашните роби на стъпват яко, 32половите и те, а тука разбирачите крепостните та крепостните ха, ха, ха

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 стоян

    17 13 Отговор

    До коментар #4 от "До атлантиците":

    До 4 ком -Скоро не бях чел по глупав коментар от твоя -По покупката на 200 коли РолсРойове ли познаваш колко са забогатяли крепостниците
  • 7 До стоян

    14 7 Отговор
    По тва, което става бабите пенсионери тука по селата, не, че руските са по богати ама ромеите тука се гаврят с тях, сексуално даже, та не е само смешно като се правите на богати на руснаците, ами е жалко, иди ги питай бабите в селата, това в Русия крепостните никога няма да го допуснат, нито 3 пол, камо ли пък 32:)
  • 8 ПЕНКО

    12 1 Отговор
    " НОВИЧОК" -РОЛС-РОЙС - ЛИМУЗУНУС -АНТИАМЕРИКАНОС !!!!!!
  • 9 да си знаеш

    15 14 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Руския народ е изключително беден.Това,че няколко единици могат да си позволят нещо по-луксозно не е критерии,На мен ми е интересно,защо не си купуват оня дръгел Аурус Сенат ли ,какво беше там,ами търсят западното ?

    Коментиран от #14, #17

  • 10 До9

    13 8 Отговор
    И на мен ми е чудно като си знаеш, че и тока, с който пишеш тука е от руски реактори, що се правиш на интересен, те от наса и те си купиха места за руската космическа мисия, ама като гледам няма да одобриш:)))
  • 11 До9реплика

    0 1 Отговор
    Ето не одобри, сложи минус че, ха, ха, ха
  • 12 ЛАДОЛЮБ тролски

    13 5 Отговор
    Ми ,сиромасите-ултра-крадци руски олигарси ,като видЕха ,че нЕма как да дочакат "Путинмобила" да влезне в производство (щото и чалмите от ОАР се отчаяха и бегаха) ,решиха да си купят оригинала (ем го има ,ем е на същите пари) ! ПП. На юнците ,които пресмятат жизненият стандарт на руснака по бройка Ролс-Ройсове ,ще им кажа ,че в Русия винаги се е крало нагло ,безогледно ,безмилостни и по много НО ако сметнем бройката Ролс-Ройси процентно (съотнесено към цялото население на РФ) ,може да излезе ,че в България има повече (щото и българските крадци не си поплюват).
  • 13 До12

    10 2 Отговор
    Ами не мога да разбера какво толко смятате, то е ясно, ако бяхме по богати тука, щеше да е бъкано вече с мигри тук,, както на запад, а с тях вървят екстри, от които няма отърва не и с пари, та има неща дето не се купуват с пари, те трудно се смятат, господа :),
  • 14 Между другото

    10 4 Отговор

    До коментар #9 от "да си знаеш":

    Между другото това важи и за американския народ ...
    Что Сибирь , что Аляска - два берега ,
    баня, водка , гармонь и лосось.

    Коментиран от #18

  • 15 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Показател е за глупавите ви блянове, как стогодишните фалирали час през час, щото електрическите ви щайги им поглъщали пазара. Хахахахаха. Цяла година ви чета глупостите как фирмите умират от конкурренцията на тока. Как накрая на годината цифрите щели да са стряскащи и да ревем. И хоп - наистина са стряскащи - стогодишните пак имат рекордни ръстове. Хахахахахахаха. При това въпреки санкциите които им налагат. Хахахахахаха.

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бай хой

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "да си знаеш":

    Седнал си да оплакваш руския народ. А какво става с Българския? Докарахме я до там че Нигерия да си изхвърля боклука в европейска България. Можеш ли да прецениш за какво става въпрос?

    Коментиран от #19, #20

  • 18 да си знаеш

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Между другото":

    Това далеч не важи за американския народ.Много е далеч реалността.
  • 19 да си знаеш

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "Бай хой":

    Какво общо има пък България тук ? Ясно ми е,че на русофил като теб не му харесва да му посочват истината в лицето,ама веднага да почнеш да плюеш по България,за да може да оправдаеш Русия е малко нелепо.Не виждам нашата страна какво общо има с темата.
  • 20 ВАГ

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бай хой":

    Има по-лошо от това Нигерия да си изхвърля боклука а то е да има русофили в европейска България.От боклука можем да се отървем но от вас трудно ,за да дръпнем най-после и да няма боклук от Италия.

    Коментиран от #21

  • 21 Не можеш да се оттървеш

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "ВАГ":

    и от двете,и ако едното е желано от доста голяма част от българите,виж другото е нежелано от целият народ/за буклука става на въпрос/,но от него заради нареждане няма да се оттървем,а ще бъдем принудени и за в бъдеще да го приемаме уви. И,преди годиниако на картат на Европа чехите ни бяха докарали,като тоалетна,сега трябва да добавят и кофа с буклук към нея,за да е пълна картината. Виж си собстевинят кенеф и тогава тръгни да коментираш за стран,която е фактор в световната политика и я търсят за справяне със световни кризи доста от т.нар европейски лидери. И, не си мислете,че руснаците,като цяло са бедни,нямате си предства как живеят болшинството от тях.