Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 17:54 5 111 27

Изтекоха снимки на новото Caddy

  • volkswagen-
  • caddy

Немското сп. auto motor und sport публикува официални снимки на новото поколение Volkswagen Caddy. Премиерата на популярната баничарка е насрочена за края на месеца.

Във Волфсбург по традиция избягват да експериментират с дизайна на автомобилите си и Caddy не прави изключение. Външността е еволюция на предишния модел - променена е формата на фаровете, радиаторната решетка е станала по-тънка, а стоповете са затъмнени и стигат чак до покрива.

Новото Caddy ще се предлага в няколко разновидности с една или две плъзгащи се задни врати, а вратата на багажника може да бъде цяла или двукрилна. В основата на конструкцията лежи платформата MQB Evo, на която е построен новият Golf. Това ще позволи интегрирането на нови задвижващи системи, сред които и хибридна с 48-волтова електрическа система.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вито

    24 4 Отговор
    И ще струва една торба пари,за да купиш нещо прилично изглеждащо ще трябва да се бръкнем поне със 50 хиляди,а ако се поглезим излетяхме на 70 и отгоре.
  • 2 jар

    28 8 Отговор
    Типично във VAG стил показват голям фейслифт и го представят за нов модел.Обзалагам се,че TSI двигателите пак ще харчат много масло а DSG кутиите ще продължат да хвърлят къчове.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "jар":

    Напълно нов модел е. Голям фейслифт беше сегашния модел.
  • 4 ььььььььььь

    5 1 Отговор
    Дано скоро да пуснат и нов Туран.
  • 5 Адолф

    12 13 Отговор
    Голям автомобил! Който не е карал CADDY да не коментира!

    Коментиран от #7, #24

  • 6 hristo

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "jар":

    DSG хвърля къчове когато е на много километри, каквито са всички "автомобили" в България или ако е недоразумението със седем скорости и сухи съединители.

    Коментиран от #11

  • 7 Аз съм карал

    14 7 Отговор

    До коментар #5 от "Адолф":

    TDI и си мисля,че по правилно е модела да се казва Чади.

    Коментиран от #8

  • 8 Коmapak

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Аз съм карал":

    Не знам дали чади ама много върви. 180 си ги лепи и поддържа. Единствено не ми стигат 5-7 сантиметра на шофьорското място а съм 1.80.Ако и новото товарно е такова ще им е.а ма.. та немска проклета.

    Коментиран от #25

  • 9 Бай Ганьо

    8 7 Отговор
    Новото Кади прилича много на Дачия Докер.Вероятно от Фолксваген искат да постигнат по ниска цена и от там по големи продажби.
  • 10 fffcff

    4 13 Отговор
    Пълен кенеф, имаме мерджани те са класата
  • 11 EI trol

    10 10 Отговор

    До коментар #6 от "hristo":

    Имам Пасат от нов със 7DSG na 230хил. и още не е сменяно нищо.Само масло в кутията 2 пъти.Недей да тролиш,като не знаеш.Само Разбирачеви тука.Като няма какво да кажеш,не казвай нищо.БГ е такъв клозет заради такива като тебе.Какво четеш статия за VW.Троли си твоита марка.

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Дооообре

    16 6 Отговор

    До коментар #11 от "EI trol":

    На 230000 съединителите на DSG-то трябва да са поне втори комплект а предното окачване сменено напълно.Тия измишльотини дето ги драскаш са за разправяне на VW-селските събори.
  • 13 hristo

    6 4 Отговор

    До коментар #11 от "EI trol":

    Тъпако, колата ти е с мокри съединители и няма нищо общо с проблемната DQ200 която е със сухи.
  • 14 Дфен

    1 0 Отговор
    Това не е ли по-предишния модел ил се бъркам?
  • 15 гост

    7 10 Отговор
    Направих си труда да проверя колко броя е продал "великия" концерн Фолксваген от единствения си модел лекотоварен "пикап" Кади , за Амарок няма да казвам , че там нещата са около 20 ПЪТИ надолу !! Та Кади за кръгло вече 20 години производство е продал малко над 750 000 бр , а най-силната му година е 66 000 , но повечето са между 40-45 000 !!! В същото време се случва това !!
    Tеѕlа Моtоrѕ пoлyчи нaд 522 xил. пpeдвapитeлни пopъчĸи зa eлeĸтpичecĸия пиĸaп Суbеrtruсk, ĸoйтo вce oщe нe e пycнaт в cepийнo пpoизвoдcтвo. Toвa cтaвa яcнo oт фopyмa Суbеrtruсkоwnеrѕсlub, чиитo пoceтитeли cлeдвaт тaблицaтa зa peзepвaции нa мoдeлa.
    Πpипoмнямe, пpoтoтипът нa eлeĸтpичecĸия пиĸaп Теѕlа Суbеrtruсk дeбютиpa нa 22 нoeмвpи. Ceдмицa пo-ĸъcнo шeфът нa Теѕlа Илън Mъcĸ пиca в Тwіttеr, чe ĸoмпaниятa e пoлyчилa нaд 250 xиляди зaявĸи зa зaĸyпyвaнe нa нoвия aвтoмoбил !!
    Честито на ВАГ-феновете !! И да не се чудите защо Тесла вече струва ДВА ПЪТИ повече от Фолксваген !

    Коментиран от #16

  • 16 перничанин

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Норвежец, ти ли си. Като гледам колко поста пишеш дневно и в кави часове, стигам до извода, че си инвалид прикован на легло . Мечтите са безплатни, но озлоблението към инакомислещите + фикс идеята са първи признаци на шизофрения.
  • 17 ВАГ

    2 9 Отговор
    Най-добрата баничарка .1,6тди гарантирани 500к км .
  • 18 бмв

    7 2 Отговор
    Папарашки снимки , все едно тръпнем в очакване за тоя кенеф.Баничарка за бачкатори , нищо особенно .
  • 19 гост

    9 0 Отговор
    Мой приятел има магазин и си купи чисто ново кади, понеже караше 1.9тди и беше много доволен. Да, ама на новото за три години два пъти пука главата и още няколко пъти кара в сервизен режим до София заради дюзи. Височко е, удобно е с много карго пространство, върви добре, ама нито е икономично, нито е надеждно, нищо общо със старите двигатели.

    Коментиран от #23

  • 20 факт

    6 1 Отговор
    Никой не може да бие французите по баничарки , те продават седмично сигурно повече от въпросното Кади за година . Впрочем първата баничарката е измислена и произведена от Ситроен на базата на 2CV.
  • 21 мани мани

    2 1 Отговор
    прилича на лайнуо, прилича на мултипла, но не е... може да возите баници, но не и гаджета... що е то?
    - вагинка кади :)
  • 22 мани мани

    1 0 Отговор
    вагинка има, но не е... прилича на гъз, но не е... що е то? :) прочети статията де :)
  • 23 мани мани

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    кажи му да мине на форд баничарки или франсетата! ня' майтап!
  • 24 мани мани

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Адолф":

    е бате бате колко тря' ми е акъла, за да искам да карам ей такова говно :) по-скоро ще се кача на мултипла, за да се побъркам ептен
  • 25 Пич

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Коmapak":

    Е нема що, мойта Тойота Крола 1.3 със 75 коня от 1987 година лепи 180 км./ч. и ги поддържа, та тая баничарка с такъв мотор то голямо постижение, мани не се излагай с тая грозновата баничарка. Много вървяла, върви в ниските обороти и средните, високи обороти няма, все едно караш камионетка, да, дърпа, но в ограничени обороти,абе идеално за баничарка всъщност, целта е да тегли товари,а не да се надбягваш.
  • 26 Japbest

    0 0 Отговор
    Дано да е последният модел и да се приключва с нацистите, Аман от отровите им!
  • 27 1122

    0 0 Отговор
    ДАА,видях,че са изтекли няма никакви снимки в тая новина,има един турбокомпресор за рециклиране.