Last news in Fakti

16 Март, 2020 10:27 17 168 61

Според Мъск коронавирус е глупав, но за седмица загуби $ 5.5 млрд.

  • илон мъск-
  • коронавирус-
  • загуби
Според Мъск коронавирус е глупав, но за седмица загуби $ 5.5 млрд. - 1

Илон Мъск загуби 5.5 милиарда долара само за една седмица, като причината е коронавируса. Ръководителят на Tesla бе видимо вбесен от случващото се, и публично заяви, че рискът да умре от коронавирус е много по-малък, отколкото от шофирането до дома си в собствената си кола и че коронавирусът е глупав..

Американският бизнесмен Илон Мъск, който нарече глобалните вълнения на фона на разпространението на коронавирус глупави, загуби 5.5 милиарда долара за една седмица. Богатството на Маск намаля с 18%, като това се случи заради спад с 22% в акциите на компанията.

Още нещо, което трябва да се отбележи е, че общото богатство на 10-те най-богати милиардери в света е намаляло със 76.4 милиарда долара през седмицата. Експертите смятат, че Бернар Арнауд, генерален директор на френската група компании LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), е претърпял загуба от 14 милиарда долара.

Богатството на собственика на испанската търговска верига Zara, Амансио Ортега, пък е намаляло с 12.8 милиарда долара. Отбелязва се още, че изпълнителният директор на Amazon Джеф Безос е загубил 6.4 милиарда долара.

По-рано американското издание BuzzFeed публикува писмо от Мъск, с което обяснява на служителите си опасността от коронавирус и го класифицира „като една от 100-те опасни заплахи за здравето на гражданите на Съединените щати“.„За сравнение: рискът да умреш от коронавирус е много по-малък, отколкото да се прибереш със собствената си кола“, добавя Мъск. На 6 март предприемачът, на своята страница в Twitter, нарече паниката, причинена от разпространението на новия коронавирус, „глупава“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То пък смешник къде върви

    38 19 Отговор
    Само пари са му в главата
  • 2 Гост

    50 23 Отговор
    Тьпанар,кажи го на хората в Италия.Изрод.Още ще губиш
  • 3 Violin Ivanoff

    32 28 Отговор
    Илон е нищо повече от пешка на Елита. От него не се очаква кой знае какъв интелект!

    Коментиран от #49

  • 4 Госあ

    10 13 Отговор
    Да почва да праи "микромолекула" за короната и псориазис. Няма кой друг да я измисли освен той 😂 А селяка тръмпи ше му даде и парите на националния им здравен център.
  • 5 Гробаря

    17 14 Отговор
    Мъскчо харчи ги че като дойдеш при мен нищо няма да ти трябва
  • 6 Хаха

    22 20 Отговор
    Тоя боклук си мисли,че като не умре от вируса няма да умре въобще.Не му стига милиард,иска да има десетки милиарди тоя алчен тип.Сигутип.Сигурно си мисли,че 2 метра под земята ще може да ги ползва.

    Коментиран от #21

  • 7 Онзи

    27 9 Отговор
    Пак лъжи! Мъск каза че е глупава паниката относно вируса а не че самия вирус е глупав!
  • 8 Haha

    11 6 Отговор
    Нещо сте в грешка те не са загубили тези пари от богатството си а през изминалата седмица не са си реализирали продажбите има голяма разлика а и да тръгнем да ги оплакваме ли че са си осигорили 5 покеления напред децата си
  • 9 Driving pleasure

    35 8 Отговор
    Значи...
    1во загубил е пари дето никога не е имал - виртуални борсови пари както ги спечели така ги и изгуби, никога не ги е виждал на пачка.

    2ро Като се има предвид,, че тоя коун се прибира с Т'сла наистина вероятността да се пречука на път за в къщи е по- голяма от това да го пипне вирус

    3то Като цяло тоя път съм съгласен с него паника за алилуята, май просто на някой му трябваше да се занулят едни финансии. Годишно от най-обикновен грип дето даже и ваксини и лекарства има срещу него загиват между 350 и 650 хиляди души сега за 6 хиляди оревахме орталъка - има нещо много гнило в цлата тая медийна пропаганда и безумица!

    Коментиран от #11, #13

  • 10 Психиатър от Курило

    15 5 Отговор
    Споко приятели след малко пускам двете "остриета" Борката и Норвежеца, те ще се включат активно в защитата на любимия гуру Мъск.
  • 11 Boxer 3.0

    25 4 Отговор

    До коментар #9 от "Driving pleasure":

    От така написаната статия, излиза че колите му, според него, са по-опасни и от коронавирусът.
  • 12 гост

    8 4 Отговор
    Свети Илон аз знам, аз вярвам че си прав, когато съгрешиш дори
  • 13 smeh

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Driving pleasure":

    На местно ниво все още се играе театро, за да се вземат едни пари от ЕС. Лошото е, че заради тях подлудиха народа и създадоха медийна истерия. Хубавото е, че поне се видя колко податливи сме и как приказката, че Българинът имал собствено мнение е балон. Мнението му е това, което му спуснат "отгоре" през медиите и да повтаря като папагал. Аналитична мисъл - 0. Тука у форума поне има хора, дето стрелят на посоки и се случват чат-пат попадения.
  • 14 Пак фалшива новина

    13 6 Отговор
    Първо коментарът на Илон Мъск беше, че паниката около коронавируса е глупава, колкото и да е опасен самия вирус. Второ, заради коронавируса акциите на всички фирми паднаха, като на Тесла паднаха по-малко отколкото на останалите, за да има връзка между изказването на Илон Мъск и падането на акциите. Трето, всеки трезвомислещ човек знае че паниката може да направи повече вреди, отколкото самия вирус. Доказателство са празните рафтове по магазините, сякаш заради вируса ще ядат повече и храната ще свърши. Заради тази паника обаче ще се изхвърли сумати храна, защото просто ще се развали.

    Коментиран от #15

  • 15 Психиатър от Курило

    7 9 Отговор

    До коментар #14 от "Пак фалшива новина":

    Браво норвежец, добро включване. Забрави молитвите само. Нали знаеш, там Мъск е велик, Мъск акбар и т.н. Стегни се малко.:)))

    Коментиран от #17

  • 16 kjl

    9 2 Отговор
    Как точно ги спечели, та да ги загуби. Виртуалната любов, е като телефонната на Васко кеца.

    Коментиран от #19

  • 17 Хайде стига опорки и тролски похвати

    8 6 Отговор

    До коментар #15 от "Психиатър от Курило":

    Кое от написаното не е вярно? Хайде потърси който и да е достоверен източник или направо оригиналното изказване, да видиш че Мъск казва че паниката е глупава. То бива омраза, но най-малкото е глупаво да отричаш абсолютно всичко, което е казал някой който мразиш. Поне знаеш ли защо мразиш Мъск? Никой не те кара да го харесваш, но знаеш ли защо го мразиш? Лично на тебе Какво лошо ти е направил, четене заслужил такава омраза и ненавист в твое лице?

    Коментиран от #25

  • 18 Поправка

    6 5 Отговор
    Лично на тебе какво лошо ти е направил, че да е заслужил такава омраза и ненавист в твое лице?
  • 19 гост

    10 8 Отговор

    До коментар #16 от "kjl":

    Абе не знам какви виртуалности ви тресат , ама ако днес имаше 1 акция на Тесла и просто кажеш , че я продаваш , на секундата получаваш 546,62 абсолютно реални долара !!! И същото ставаше и когато акцията беше 900 долара и ще става и когато пак стане и 900 и 1900 долара !!! Та виртуални са май само жалките ви напъни , хахах !!! Акциите на любимите ви пушилници и те ли са виртуални и не струват пари ??? Погледнал ли си какво става с тях ?? "Великите" БМВ и Мерцедес вече са ПОД 30 млд и пак са НАКУП два пъти по-евтини от "виртуалната" Тесла !!!

    Коментиран от #22, #54

  • 20 гост

    5 10 Отговор
    Четиво забранено за петролофилчета със слаби сърца , че няма да ви трябва коронавирус !! Към днешна дата :
    БМВ пазарна капитализация - 25,8 млд
    Ауди пазарна капитализация - 43,4 млд
    Даймлер паз. капитализация - 23,8 млд
    Тесла паз. капиталзация - 100 ,6 млд
    Хахахахаххахаххахах !!!!!!!

    Коментиран от #23, #33

  • 21 град батановци

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    това, което си написал, може да се каже за абсолютно всички собственици на корпорации и голям бизнес; десетократно и стократно дори за банкери. Абсолютно нищо не каза един вид
    Изказването, че коронавирусът е глупав, вероятно се отнася до онези, които са го разработили в лаболаторни условия и са решили, че могат да си играят със световната икономика и милиони животи
  • 22 Хахахах

    8 9 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Ще стане 1900 когато ти стане пиш.ката, тоест никога, норвежки педал тъп, хахахахахах

    Коментиран от #26

  • 23 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Само да уточня за изненадващата " висока " капитализация на Ауди !! В момента Фолксваген изкупува остатъчни акции от акционери , за да стане 100% собственик на Ауди !!! След което капитализацията ще се върне на обикновените си нива от 30-32 млд !!!
  • 24 Боре модераста

    8 3 Отговор
    Щом Св. Илон казва значи е така. Ще пиша повече като застъпя на смяна, дотогава се присъединявам към постовете на колегата норвежец (гост)
  • 25 Психиатър от Курило

    7 4 Отговор

    До коментар #17 от "Хайде стига опорки и тролски похвати":

    Гледай сега, изобщо не ме интересува Мъск. Дразнителя тук сте ти и Борката и то дразнител най-вече с постчета като 19 и 20. Няма да спрем да ви поднасяме. Сменете тона и получавате същото от нас, за другите с които се драпате ежедневно, не отговарям. Фалит за Тесла. Долу Мъск :)))))

    Коментиран от #34

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Един от Марс

    2 2 Отговор
    Смешен плач.
  • 28 гост

    7 5 Отговор
    Айде още малко "радост" за оплаквачките на Мъск !!!
    Haй-бoгaтитe милиapдepи нa Pycия зaгyбиxa oбщo $62 млpд. oт нaчaлoтo нa гoдинaтa зapaди xaoca, ĸoйтo ĸopoнaвиpycът пopoди нa финaнcoвитe пaзapи, пишe Тhе Моѕсоw Тіmеѕ.

    Caмo нa "Чepния чeтвъpтъĸ" минaлaтa ceдмицa - нaй-лoшият дeн зa пaзapитe oт 1987 г. - нaй-бoгaтитe 24 pycнaци в cпиcъĸa Вlооmbеrg Віllіоnаіrеѕ гyбexa пo $10 млн. вcяĸa минyтa, дo oбщo $15 млpд.

    Зaгyбитe oт нaчaлoтo нa гoдинaтa пpeдcтaвлявaт пoчти eднa пeтa oт cъcтoяниeтo нa бoгaтaшитe, ĸoeтo ĸъм мoмeнтa e $239 млpд.

    Haй-гoлeмият гyбeщ e Лeoнид Mиĸeлcoн, ocнoвaтeл нa гaзoвия гигaнт Hoвaтeĸ, ĸoйтo зaгyби $10 млpд. B нaчaлoтo нa гoдинaтa aĸтивитe мy бяxa нa cтoйнocт $25 млpд. Toй зaпoчнa гoдинaтa ĸaтo втopия нaй-бoгaт pycнaĸ, нo вeчe e нa шecтa пoзиция.

    Инвecтитopът Гeнaди Tимчeнĸo, близъĸ пpиятeл нa пpeзидeнтa Bлaдимиp Πyтин, гyби нaй-гoлям дял - пoчти пoлoвинaтa - в oбщo 71 дни cлeд нaчaлoтo нa 2020 г.

    Коментиран от #29

  • 29 гост

    4 4 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    Bloomberg: Путин не е така устойчив на срива на петролните цени, както демонстрира . След началото на петролната война, която разтърси световните пазара, Русия се похвали, че може да се справи с цени на петрола на ниво от 25 долара за барел през следващото десетилетие. Икономистите не са уверени в това.

    Последните пет години Русия съкращаваше бюджета и натрупа резерви за около 550 милиарда долара. Благодарение на това позицията й е значително по-силна от конкурента й на пазара – Саудитска Арабия. Но е реално и това, че Кремъл ще започне да изпитва болка, ако войната за ценните на петрола продължи повече от една година. Под особена заплаха ще се окажат тези държавни разходи, които Владимир Путин обеща на руснаците за повишаване на стандарта им на живот. „Ако след година те видят, че петролът се стабилизира на ниво от 30 долара, ще им се наложи или да свият разходите, или да увеличат данъците. Друг избор няма“, казва икономистът от Алфа Банк в Москва Наталия Орлова.

    При цена от 35 долара за барел, руският бюджет може да издържи три години, смята анализаторът от S&P Global Ratings в Москва Karen Vartapetov. През тази седмица Централната банка разглеждаше този сценарий като „рисков“. В доклада на институцията се казва, че цена от 25 долара за барел ще подтикне руската икономика към рецесия още тази година !!!!!!

    Коментиран от #32

  • 30 ПЕНКО

    2 3 Отговор
    АКО Е ЕВРЕИН Е ПРАВ ДА ВИ ПРОДАВА КИСМИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ!!! ЦИОНЕТАТА ВИНАГИ ЩЕ НИ ЕБАВАТ И ЦИЦАТ -ДОКАТО СЪЩЕСТВЕВАТ САЩ В ТОЗИ СИ ВИД -И ДОЛАРЪТ ДОМИНИРА -И СИ ПРАВЯТ "САНКЦИИ" И СЕ ДРАГИРАТ С " НАЦИОНАЛНАТА СИ СИГУРНОСТ" !?!?!?
  • 31 Обичам свинска пържола

    2 3 Отговор
    Не корона вируса хората са глупави, и не виждат как котараците си играят като мишки с тях. За 6 месеца акциите на Тесла от 300 скочиха на 900 за да паднат на 460???!!!???. Със сигурност някой направи тлъсти пачки което означава че някой изгуби.
  • 32 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Дoĸaтo Mocĸвa и Pияд ce cъcтeзaвaт, някои се надяват , че иcтинcĸият yдap щe бъдe пoнeceн oт пpoизвoдитeлитe нa шиcтoв пeтpoл в CAЩ. Toвa oбaчe нямa дa ce cлyчи нeпocpeдcтвeнo ! Oщe нeпocpeдcтвeнo cлeд aтaĸитe c дpoнoвe cpeщy cayдитcĸитe мoщнocти в cpeдaтa нa ceптeмвpи 2019 г. нeмaлĸa чacт oт тяx xeджиpaxa дoбивa cи чpeз cyaпoвe, пpи цeни oт oĸoлo 60 дoлapa зa бapeл зa минaлaтa гoдинa, мeждy 47 и 60 дoлapa зa бapeл зa тaзи гoдинa и 52 дoлapa зa aмepиĸaнcĸия лeĸ пeтpoл зa 2021 г. Hecъмнeнo пpи paзпpocтpaнявaнeтo нa eпидeмиятa oт ĸopoнaвиpyc в Kитaй, чиeтo тъpceнe нa cypoвинaтa e oт изĸлючитeлнo знaчeниe зa мeждyнapoднитe пaзapи, пpeдcтaвитeлитe нa oтpacълa в CAЩ ca извъpшили oщe eдин pyнд нa мacoвo xeджиpaнe. Toвa oзнaчaвa, чe нeмaлĸa чacт oт тяx пoлyчaвaт знaчитeлнa пpeмия нaд cпoт цeнaтa и вepoятнo ca ce зacтpaxoвaли зa пo-гoлямaтa чacт тази и oт 2021 г. Освен това президента Тръмп вече оповести мащабни планове за подкрепа , които биха им осигурили достъп до евтини кредити за години напред , които биха били критични за и без това сриващите се бюджети на Русия и Саудитска Арабия !!
  • 33 Зомби с квадратно чело

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Гост още ли не разбра че ябълки и круши са различни плодове😀😀😀😀😀. Тоест долари и евро са различни валути. Много бързо забрави като акциите бяха 300 после станаха 900 сега 450 борсата е капан за зомбита като теб.

    Коментиран от #35, #53

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Намери се кой да го каже

    4 3 Отговор

    До коментар #33 от "Зомби с квадратно чело":

    Този който не прави разлика между 450 и 546,62 USD 0,00 (0,00%)
    Затворено: 16.03, 09:11 Гринуич-4 ·

    Коментиран от #37, #42, #43

  • 36 стоян георгиев

    6 5 Отговор
    и ква е тази омраза на другарите към мъск?кво ви е направил бе, другари?сетих се,мъск направи евтина ракета нали?тва е голямо престъпление и веднага се оказва че мъск е фашист и евреин едновременно.
  • 37 Зомби с квадратно чело

    4 3 Отговор

    До коментар #35 от "Намери се кой да го каже":

    Ти не гледай на колко е затворил а колко е в момента, щото нали се сещаш че все някога(след 30 минути) борсата ще отвори😀😀😀😀. Не се научихте на елементарни неща не ви ли е срам???
  • 38 гост

    3 4 Отговор
    Изопъчаване, ама голямо. Мъск казва, че страхът от коронавирус е глупав, а не самият вирус. Има голяма разлика и това има за цел да каже, че хората не трябва да се страхуват, защото това е много по-опасно отколкото самият вирус. Бойнг загуби над 50млрд., всички големи компании загубиха много милиарди.

    Коментиран от #40

  • 39 Психиатър от Курило

    7 3 Отговор

    До коментар #34 от "Ами хайде, де откога чакаме":

    Извинявам се за забавянето. Пусках електрошок на Борката (Тесла разбира се). Та, дойдохме си на думата. Кой мислиш го интересуват цифрите и фактите, които пишеш- НИКОЙ. Събрали сме се да бъзикаме такива като тебе, които си мислят,че впечатляват с прекопирането на данни никому ненужни. Мъск акбар, Мъск е велик ! (кефи ли те)
  • 40 Зомби с квадратно чело

    6 1 Отговор

    До коментар #38 от "гост":

    Италианците не се страхуваха и видя какво стана. Напротив страхът е основателен и браво на нашата държава че реагира навреме и въведе извънредно положение!!!!!

    Коментиран от #48

  • 41 Куин Джордж

    2 1 Отговор
    Тоя да беше купил за бедния народ малко респираторни апарати , че липсват навсякъде по света!
  • 42 Зомби с квадратно чело

    3 2 Отговор

    До коментар #35 от "Намери се кой да го каже":

    Опппппсссссс борсата отвори, провери пак😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀.
  • 43 Зомби с квадратно чело

    3 2 Отговор

    До коментар #35 от "Намери се кой да го каже":

    Пазарна капитализация 85 милиарда долара за една нощ минус 15 милиарда, дотук с борсата и бордовите акули.

    Коментиран от #46

  • 44 Plameni

    2 0 Отговор
    100$ надолу за 24 часа
  • 45 киро

    1 0 Отговор
    СПЕКУЛАНТИ !!!!!!
  • 46 И какво от това

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "Зомби с квадратно чело":

    Само след един час два милиарда нагоре Пазар. кап. 87,07 млрд. Я дай данни колко се качиха акциите на останалите? Настигнаха ли Tesla?

    Коментиран от #47

  • 47 Зомби с квадратно чело

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "И какво от това":

    Абе зомби нали това казвам че това са игри на борсовите играчи. Те намират подходящи акции на компании със зомби потребители и си играят с тях. В повечето случай те печелят а аматьорите губят.

    Коментиран от #50

  • 48 Коста

    2 2 Отговор

    До коментар #40 от "Зомби с квадратно чело":

    Стойте си вкъщи! А братчедите кат са гъсто населени в гетото как ще се пазят от коронавируса? А?
  • 49 де факто

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "Violin Ivanoff":

    Как да не се очаква интелект от него ?! Коефицента на интелигентност на Елън Мъск е 160 ! Не случайно това е най-важната личност на 21 век и е личността която допринася най-много за развитието в днешно време.Интелект може да не се очаква от тролски амеби като тебе дето се правят на капацитети в коментарите във факти.бг.Твойто IQ е не повече от 80 ,а и най-вероятно ти служи единствено колкото да можеш да си вържеш обувките.Ако личност като Елън Мъск застане до теб,ще осъзнаеш каква примитивна бактерия си.

    Коментиран от #51

  • 50 Несъмнено е така, кой спори?

    3 5 Отговор

    До коментар #47 от "Зомби с квадратно чело":

    Само че не знам дали ще си съгласен кои са балъците? Антиелектриците, които играеха срещу Тесла, залагайки на късо и разпространяващи фалшиви новини, като вас, изгубиха десетки милиарди долари само тази година. Илон Мъск технически нито е изгубил нито е спечелил нещо, защото нито е купил нито е продал акции. За сметка на това, Тесла привлече над 2 милиарда свежи инвестиции само с едно щракване на пръстите, когато акциите доближиха 1000 долара. Нещо което никоя от стогодишните компании не може да направи. По-точно не може да си позволи да направи.

    Акциите и пазарната капитализация може да се вдигат и да падат, но онези над два милиарда долара си стоят все толкова, защото са вече в кеш.
  • 51 Не се и опитвай

    5 4 Отговор

    До коментар #49 от "де факто":

    На един глупав човек не можеш да му обясниш колко е глупав, защото не му достига интелект за да те разбере. Ако може да те разбере, тогава няма да е глупав. Факт!

    Сега понеже не може да интерпретира фактите които си му изброил, му остава да те обиди. 3, 2, 1 старт!
  • 52 Интересна статия

    3 5 Отговор
    Как смятат акциите на Мъск!!! Та те нито едни американски и европейски акции не са на плюс! Всичко е червено, тъмно червено! Това, че падат няма нищо странно. Хората не купуват коли в момента. Та той целия свят е в карантина, някой ще купи кола да му седи в гаража ли? А я питайте колко изгубиха самолетните компании, също бройте и фалиралите хотели по морето това лято. Тесла пуска Модел У който се очаква да е доста успешен!
  • 53 гост

    1 3 Отговор

    До коментар #33 от "Зомби с квадратно чело":

    Ооо , не думай , "изчислителю " , хахахха !! Даже да приемем , че е така (което не е) , значи ще получим следното - БМВ от 25,8 на 28,8 !!!! Ауди от 43,4 на 48,6 !! И Даймлер от 23,8 на 26,6 !!! И Тесла пак си е 100,6 !!! Това ли ти беше зора ??? С какво стана по-добре за пушилниците ?? И понеже ще кажеш , че Тесла вече е 83 млд , КАКВО ТЕ ГРЕЕ , като пак е два пъти ПОВЕЧЕ от БМВ и Мерцедес НАКУП , хахахахха !!!

    Коментиран от #56, #58

  • 54 Боре каскета

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Беше $550 вчера, днес е $450, хахахахах, 18% процента от измислената стойност на друсаното африканче и зомбираните изчезна като дим, честито на печелившите, хахахах

    Коментиран от #55

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #53 от "гост":

    Мъск е велик! Аве Мъск! Мъск акбар! Да живее Мъск ! Да живее повелителят на числата! Да се свЕти името му (свЕти защото е пътеводна светлина за нас)! Хаил Мъск! ААААААААААААА Отивам в Курило там има електрошок Тесла . Ще мога да се докосна (да ме докоснат) до мечтата ми Тесла.

    Коментиран от #57

  • 57 Психиатър от Курило

    3 2 Отговор

    До коментар #56 от "гост":

    Не бързай, днес съм дежурен. Ти си след Наполеон и Марсианеца.
  • 58 Зомби с квадратно чело

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "гост":

    гост гост мислех че си научил урока си и ще дадеш някакви разумни аргументи като пост 50 а ти се излагаш и излагаш и излагаш. Забрави ли като акциите паднаха почти на 200 и беше потънал в дън земя и не ни даваше тези скучни бюлетини за нивото на река Дунав????
    Добре нека да видим какво става само преди месец акциите гонеха 900, вчера(петък) 550, днес затвори на 445 и пазарна капитализация от 82 милиарда долара което е около 73 милиарда евро. Добре пак е добре а след 2 седмици като излезе Q1 ????

    Коментиран от #59

  • 59 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "Зомби с квадратно чело":

    Световноизвестните норвежки хакери Антиелектрикчо, Джуганчо, Перничанчо и бай Шильо са манипулирали данните от борсите и затова разпространените сведения за Тесла (ТSLA на NYSE) са неверни!!! Тесла всъщност се търгува на цена около $800 за акция в момента, а хакерите се издирват, хахахахахах

    Коментиран от #60, #61

  • 60 Боре модераста

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "гост":

    Норвежец, не забравяй да споменеш че групичката хакери са известни и с хомосексуалните си прояви и участия в пъстри гей паради.
  • 61 Психиатър от Курило

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "гост":

    Ей, човек да не ви пусне замалко . Веднага почвате с глупостите.