Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 12:29 3 912 7

Италианската хиперлимузина отвътре

  • aznom-
  • palladium

Италианската компания Aznom Automotive публикува изображения на интериора на огромния си всъдеходен седан Palladium. Хиперлимузината ще бъде четириместна, въпреки че в задната част на салона ще има цял диван, а не две отделни кресла.

Италианската хиперлимузина отвътре

Седалката е обща, но облегалките са две. Те ще могат да се регулират индивидуално. Отстрани ще има хладилник, хумидор за пури и отделения за различни вещи.

Италианската хиперлимузина отвътре

От Aznom твърдят, че Palladium ще бъде "безаналогов", а интериорът ще го изведе на принципно ново равнище на лукса в сравнение със сегашните елитни лимузини. Италианците не влизат в подробности, а отбелязват единствено, че възможностите за персонализация ще бъдат безгранични.

Италианската хиперлимузина отвътре

Palladium ще бъде дълъг около 6 и висок почти 2 метра - до голяма степен заради увеличения клиренс. Хиперлимузината ще може да се движи уверено както на асфалт, така и на пресечен терен. Според Carscoops двигателят ще бъде 5.7-литров V8 с принудително пълнене и мощност 670-700 к.с.

Италианската хиперлимузина отвътре

Aznom Palladium ще бъде показан на изложението Milano Monza Open Air Motor Show. От модела ще бъдат произведени само 10 бройки, които ще се конкурират с бъдещия SUL (Sport Utility Limousine) на Mercedes-Maybach.

Италианската хиперлимузина отвътре

Италианската хиперлимузина отвътре


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пастет

    9 16 Отговор
    Това е някакъв смлян пастет от Ауди, Ролс Ройс и нещо китайско ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 7 Отговор
    имаме две коли АУДИ
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор
    Имаме две мозъчни клетки
  • 5 Много яка

    2 2 Отговор
    гъзария, само за "звезди" ... се,кви
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 батката

    0 0 Отговор
    На мен ми харесва. Ми то незнам при толкова много модели по света, дали изобщо може да се измисли дизайн различен от вече познатия на другите марки.