Last news in Fakti

4 Януари, 2021 10:25 18 570 21

Много странна автомобилна кражба. Дори полицията е изненадана

  • автомобил-
  • кражба-
  • врати

От колата са свалени само вратите ...

Много странна автомобилна кражба. Дори полицията е изненадана - 1

Тази история бе "туитната" от момиче от Малайзия, което разказва, че инцидентът се е случил с колата на нейната приятелка.Една сутрин, въпросната приятелка тръгва за работа и вижда, че колата е без врати от дясната страна.

Имайте предвид, че колата е с десен волан, въпреки че случаят се развива в Кепонг (Северна Малайзия). Става ясно, че вратите са откраднати, но, очевидно, крадецът е взел само тях и нищо друго, въпреки че по колата има и доста по-скъпи части.

Добрите новини са, че автомобилът е бил застрахован и застраховката ще покрие изцяло щетите от кражбата. Що се отнася до пристигналите на мястото полицаи, те били изключително изненадани от случилото се.

Под поста на приятелката има много потребители, които се шегуват със странната кражба. Иначе повреди по каросерията няма и от сервиза казват, че вратите са разглобени изключително професионално.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Голяма новина

    42 2 Отговор
    Еййй какви сте папагали
  • 3 XFR

    87 1 Отговор
    Странна странна .... колко да е странна. Поръчката е била за врати само
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лост

    48 1 Отговор
    И кое му е странното? Това му трябва, това си взема.Сигурно в България не беше така преди години.
  • 6 веселяк

    36 1 Отговор
    А вратите с или без пантите са откраднати? Да знам колко да ми е странно!
  • 7 сектант

    11 1 Отговор
    тия врати бързо ще се продадат ми се струва ако не ги ползва за себе си
  • 8 Лост

    25 1 Отговор
    Да разкажа на автора нещо друго странно. Преди 10 ноемри милиционерите гледат един краде една гума. Спират и го питат какво прави. Човекът им отговаря, че я връща, защото я взел предния ден да мине прегледа. Отиват при жена му и я питат къде е мъжат и. Тя им отговаря, че сигурно се е запил с някакъв негов приятел от който е взел гума да мине прегледа. После отишли до управлението и го пуснали.
  • 9 Коко

    14 1 Отговор
    Нищо странно няма - това си е наша поръчка, че тук такива коли голяма рядкост и се наложи да командироваме от наште момчета да свършат работа, че местните са с две леви ръце и ще съсипят стоката.
  • 10 Рошко

    17 0 Отговор
    Почтенни крадци, врати им трябвали врати откраднали, какво му е странното
  • 11 оня с коня

    22 1 Отговор
    Авторът на Материала твърди,че Застрахователят ще плати Вратите без проблем,без да навлиза в подробности Вратите в "суров вид" ли ще бъдат,т.е. Гола ламарина без Боя,както и Монтажа за чия сметка ще е.В БГ НЕ Е ТАКА:Застраховката "Пълно Каско" обхваща Кражба НА ЦЯЛОТО МПС но не и на отделни Детайли,като обаче СЕ ПЛАЩАТ Причинените СТРАНИЧНИ щети.Пример:Има осъществена кражба на Радиото в Колата- плаща се Разбитата ключалка или счупения Прозорец,но НЕ и самото Радио.Или пък кражба на Фарове- плаща се Деформацията по ламарините при Изтръгване на Фаровете или Надраскване по купето при Акта,но не и Самите фарове.А това е така,щото немалко Застраховани ще почнат да си крадат самостоятелно разни скъпи части от Колите.

    Коментиран от #16

  • 12 любител

    7 0 Отговор
    като нямат резервни части утре може и мигача да ти откраднат хахаха.
  • 13 ХАМБАРА

    9 0 Отговор
    Тва е НИЩО А ДА ТИ ГЕПЯТ СКОРОСНАТА КУТИЯ НА БУС VW T3 ЗНАМ И КОЙ Я ГЕПА БЕШЕ ОТДАВНА МИНА ДАВНОСТ...

    Коментиран от #15

  • 14 1111

    15 0 Отговор
    Добре че застрахователите по света плащат такива кражби, у нас не плащат. Ако нещо ти липсва от колата не ти го плащат с призумцията, че може ти сам примерно в случая да си разкачил и продал вратите. Плащат само счупени части, липсващи не.
  • 15 Bace

    15 0 Отговор

    До коментар #13 от "ХАМБАРА":

    хахахахаха припадам. Един съсед ми гепи страничното огледало, ма баш пред камерите на входа. Звъня му на вратата и викам - абе що ми крадна огледалото ? А тоя бастун - Извинявай, бях пиян и исках да потроша колата на един от 11 етаж , ама съм я объркал.
  • 16 гуньо простия

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Пич, с едно изречение: "Липси извън салона на купето не са покрит риск'.
  • 17 българин

    12 1 Отговор
    Защо се учудвате ? Тук в София ми се случи същото . Карах си голф 3 преди време беше и спрях близо до пазара на бул. Сливница да си купя плодове . Заключих колата , а до мен в съседната имаше жена , която чакаше . След 5 мин. като се върнах , колата беше отключена , погледнах вътре и се учудих много , понеже имах лаптоп , телефон , кожено яке за 200 долара и още куп неща , но всичко си беше вътре . Реших , че съм забравил отключено и чак след 200 м. след като потеглих , реших да си пусна радиото и ... установих , че е изчезнало ...А то струваше скромните 30 лв. Много се учудих на идиотите крадци . Трябвали са му 2-3 мин. да демонтира CD - то , но останалите скъпи неща не са му направили впечатление ...
  • 18 тошето

    8 1 Отговор
    Преди 5 години в максуда /циганската махала на варна /беше изоставено едно ауди А8 4.2i,стоя близо 2месеца и в един момент един циганин реши,че тая кола е негова и я метна на части продаваше всичко на безценица,в краина сметка колата се оказа крадена и зарязана по неястни причини в максуда,за 5дни беше оглозгана до основи.И след като ченгетата най-накрая се появиха се разбра каква е истината.
  • 19 Ганю

    5 0 Отговор
    Явно в малайзия изплащат пълни липси щото тука не
  • 20 Ха ха ха

    2 0 Отговор
    Ей,все изненадани има,бре,
  • 21 Ман40

    1 0 Отговор
    От катастрофите може да се издири на кого са му нужни такива врати !