Last news in Fakti

25 Март, 2021 10:11 4 160 13

Как се движи Hyundai Sonata без една гума (ВИДЕО)

  • hyundai-
  • sonata-
  • магистрала-
  • инцидент

Липсата на гума изобщо не смущава водача на корейския седан, който продължава пътуването с достатъчно висока скорост

Как се движи Hyundai Sonata без една гума (ВИДЕО) - 1

В Калифорния бе заснет необичаен седан на Hyundai Sonata, на който всъщност липсва една от предните гуми. Видеото се появи в канала ViralHog в YouTube. В същото време фактът, че липсва гума, съдейки по видеото, изобщо не притеснява водача на корейския автомобил, който продължава пътуването си с достатъчно висока скорост.

Какво е причинило загубата на гумата не е известно. Видеото показва повреда на предната броня и калника и завършва точно когато Sonata-та тръгва от магистралата. Не е известно как е завършило това екстремно пътуване с корейския седан.

„По автомагистралата в Лос Анджелис колата се движеше с висока скорост без лява предна гума. Впечатлението е, че шофьорът не е бил наясно със ситуацията ”, пише очевидец на инцидента в описанието на видеото.

На свой ред в коментарите към видеото потребителите изразяват съмнения, че водачът не е видял откъснатата гума. Според тях е доста трудно да не забележите искрите, изхвърчащи изпод колата и да не обърнете внимание на шума при шофиране без гума. Вижте всъщност за какво иде реч.

Вчера пък в Калифорния видеорегистратор засне необичаен седан Volkswagen Jetta с отворен капак. Във видеото ви показахме как немският седан се движи в дясното платно на магистралата с отворен преден капак, който покрива изцяло предното стъкло, докато шофьорът дори не се опитва да спре и да затвори капака.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рено Ентусиаст

    3 20 Отговор
    Това да не би да е реклама на корейските лйна спокойно нищо не става от тях

    Коментиран от #4

  • 2 Честито

    11 0 Отговор
    Някакво младо ла.й.н.о.,което идея си няма какво прави. Как не се запали колата от това триене и искрене под пода е направо чудо. Още по-странното е как никой не се опита да го спре-дали да му препречи пътя или да кара успоредно до него и да му привлече вниманието.

    Коментиран от #3

  • 3 Рено Ентусиаст

    2 14 Отговор

    До коментар #2 от "Честито":

    Платена реклама на жълтурите

    Коментиран от #10

  • 4 Нико

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Рено Ентусиаст":

    За това хюндай дженезис е номер 1 по НЕдефектируемост от години в САЩ. Не може да си толкова ограничен. Като си рено ентусиаст значи можеш да сравниш кенефите с емблемата на марката произведени в Турция и тези произведени във Франция. Е нямат нищо общо. Същото е и с корейците. Само малко трябва да си отвориш мозъка и да го зацепиш

    Коментиран от #6

  • 5 Хаха

    7 1 Отговор
    Това мяза на краварника. 500 долара е пътната помощ. И аз да бях щях да карам и без 2 гуми.
  • 6 требе стригане

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "Нико":

    В платените класации си първи след като си платиш
  • 7 Komapak

    2 0 Отговор
    Свят широк, идиоти много😁
  • 8 Счупи тъпомера

    3 0 Отговор
    Аз не виждам липса на колело, а само на гума. Идиота кара на джанта.
  • 9 Моше Лихваря

    0 2 Отговор
    Поредния с промит мозък,а по вероятно жена шофьор.Там съм виждал ужасно много подобни случаи.Най вероятно е спукана гума с която продължава да се кара и е станала на парцали .А иначе пътната помощ не е толкова скъпа ако си я избереш към застраховката.Аз имах за около12$на месец транспорт в рамките на около 50км.
  • 10 AKHIRAJ SINGH

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Рено Ентусиаст":

    хахах на най-бялата нация в Азия вика жълтури хахаха тва нашенските Цгани верно сте били много зле хаха
  • 11 ghost

    1 0 Отговор
    аз не разбирам тоз българския народ, и дачия е боклук за вас и хюндай е боклук за вас и рено е боклук и там всичко друго само бмв е60 ви е най здравото, а всъщност българия каква марка коли прави ? боклук сте вие самите
  • 12 Знайко

    1 0 Отговор
    Фалшива новина, заглавието не отговаря на истината. Вижда се, че колата е със спукана гума.

    Коментиран от #13

  • 13 Бойко

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Знайко":

    Гума няма ИМА ДЖАНТА.