Last news in Fakti

11 Май, 2021 15:36 9 983 4

Откриха гробище с Lamborghini-та, Rolls-Royce-и и масълкари

  • гробище-
  • автоморга-
  • ретро автомобили

Изоставените автомобили се намират в покрайнините на Санкт Петербург

Откриха гробище с Lamborghini-та, Rolls-Royce-и и масълкари - 1

Каналът Megapolis Telegram публикува снимки на изоставен паркинг в южната част на Санкт Петербург, където десетки редки автомобили са изложени на открито, сред които се забелязват Lamborghini Diablo, Rolls-Royce, ZiL-41047, няколко американски масълкари и...линейка.

Колите са паркирани зад бетонна ограда в покрайнините на града, между улиците Софийска и Седова. Авторът на публикацията обръща внимание на факта, че повечето автомобили не са в най-добро си състояние и задава въпроса: Кой може да съхранява толкова скъпа колекция от автомобили на такова място?

Един от потребителите предполага, че тази колекция преди това е била в изложбения комплекс Lenexpo, друг - че колите са били закарани на паркинга след затварянето на един от музеите за ретро автомобили. Но няма по-точна информация за изоставения паркинг на ретро автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    13 0 Отговор
    Това бе най важната новина за деня.
  • 2 Митко

    7 0 Отговор
    Aз пък виждам, че 80% от автомобилите са американски...
  • 3 Asdfg

    10 4 Отговор
    Славчееееееееев,я обясни какво е това “МАСЪЛКАРИ!” Идиот!
  • 4 Васил

    2 0 Отговор
    Има по голямо гробище Дупница и Горубляне