Last news in Fakti

28 Януари, 2013 13:59 5 262 2

Opel променя Insignia

  • opel-
  • insignia-
  • opc

 

Фото шпиони засякоха в обективите си новото лице на един от бестселърите на Opel. Става дума за модела Insignia, новият дизайн, на който вече е готов. Немците все още държат колата с камуфлажна облицовка, но според специалисти те ще покажат новото лице на Opel Insignia още през месец март тази година. Това най-вероятно ще стане по време на автосалона в Женева.
Съдейки по фотографиите се вижда, че обновената Insignia ще разполага с нова предна броня, радиаторна решетка с увеличени размери и различни предни и задни светлини. Задната броня също ще бъде видоизменена. На този етап няма направени фотографии на интериорната част, но се предполага, че и там ще има козметични промени и най-вече - нова мултимедийна система.
На този етап радикални изменения под предния капак обаче не се очакват. Единствените промени, които инженерите от Рюселсхайм могат да направят са да увеличат леко мощността на двигателите с обем 1.4 и 2.0 литра. Не е изключено обаче появата на наточена OPC версия, която ще е с 2-8 литров V-образен шестак, способен да развива мощност от над 400 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име:

    0 1 Отговор
    Opel Изгнилия, в кръга на шегата, разбира се.
    Какво стана с Опел, защо се изгубиха последните 10тина години??? Астра ОРС е добра, но все пак...

    Коментиран от #2

  • 2 жалко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име:":

    Защото от ГМ ги съсипаха :( Когато имат загуби, те се "лепват" на Опел, за да може американските каруци да не "пострадат" :/