Last news in Fakti

24 Май, 2021 12:00 4 318 8

Най-добрият парктроник всъщност е… куче (ВИДЕО)

  • парктроник-
  • куче-
  • видео

Клип публикуван в Twitter показва как четириногото помага на своя стопанин

Най-добрият парктроник всъщност е… куче (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Паркирането на заден ход е трудно упражнение дори и в днешни дни, когато технологиите напредват и доста автомобили вече предлагат функция за автоматично паркиране. Други пък все още разчитат на класически парктроник или пък камера за задно виждане.

Оказва се, че има и още едно решение, което освен доста практично е и доста интересно. Клип в акаунта на HumorAndAnimals в Twitter показва как лабрадор помага на своя стопанин да паркира по перфектния начин, без да удари своя автомобил.

Както може да познаете и по името на акаунта, клипът е направен с хумористична цел, но все пак разведрява в иначе напрегнатото ежедневие. Изглежда, че освен това набира и доста популярност, като към момента на писане на статията, гледанията достигат близо 3 милиона.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви

    13 1 Отговор
    Най добрият парктроник всъщност,не е кучето,а жената! Хем помага при паркиране,хем я таковаш......
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Съгласен съм

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    Кучето като види,че колата може,да го блъсне бяга! А"човека" си бърка в носа,чопли в телефона,и ходи бааавно пред нея,също като говедо....Кой е по умен????
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хихихихихи

    4 0 Отговор
    Всъщност ромлянин в багажника. При заден багажника се отваря и ромлянина почва да бибка...
  • 7 Mercedes

    5 0 Отговор
    Не е лабрадор а голдън. Имаме 2 такива в нас и са изключително умни и податливи на дресировка, стига наградата да се яде.
  • 8 Ивайло

    1 3 Отговор
    Паркирането на заден ход е трудно упражнение за тези, които не си познават габаритите на колата!!! Всеки шофьор, който си усеща габаритите на колата и знае къде му ходят гумите няма абсолютно никакви проблеми!!! Моята кола е купе (т.е. има багажник, който стърчи на половин метър зад края зна задното стъкло и не се вижда от купето), нямам парктроник и си паркирам на заден където и както си поискам, стига мястото да побира колата ми!!! Като естествено използвам само огледалата за обратно виждане, а не се извръщам целия назад и да прегръщам дясната седлка като разни "професионалисти", които дори и така не могат да паркират успоредно!!!