Last news in Fakti

5 Август, 2011 12:40 2 712 5

Няма да има BMW M4

  • bmw-
  • m1-
  • m2-
  • m3-
  • m4

Неотдавна в интернет плъзнаха слухове за новите индекси на компанията BMW. Според тази информация баварският концерн планирал бъдещите купета и кабриолети от сериите 1er и 3er да бъдат обозначени съответно като 2er и 4er. Идеята на мюнхенци била по този начин двувратите версии да се позиционират по-високо от вариантите седан и комби.

Друга причина за този ход бела, че по този начин щял да се реши въпросът с названието на "наточената единичка" и за разлика от М1 новият индекс М2 нямло да съвпада с този на някой от суперкарите на компанията от близкото минало. Какво обаче ще се случи с 26-годишната история на легендарното М3? Вероятен отговор на този въпрос беше публикуван от авторитетното издание Car & Driver.

Според американската медия почитателите на марката едва ли ще приемат индекса М4 и поради тази причина маркетолозите на BMW са решили да запазят досегашния моделен номер М3. Всъщност идеята за препозициониране на откритите и закрити версии с две врати от трета серия не е нова. От BMW искаха това да стане още с купето Е46, но планът така и не получи зелена светлина.

Сега вероятността това да се случи не е малка, но ако твърденията станат факт, те няма да важат за новата М-тройка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ***

    10 5 Отговор
    незнам дали ще мога да го преживея :))))
  • 2 maksito

    4 1 Отговор
    Жалко,разделяме се с един звяр.
  • 3 Е-11

    6 0 Отговор
    Аз ако участвам в ръководния състав ще предложа пущане в произво на модела от 80-те Е-30 .Това нещо го карах дълго време и да ви кажа когато направих грешката да я продам,за да купя по нов модел и след това смених още 3 по нови буклука от същата марка проумях едно че когато сам си го направиш няма на кой да се сърдиш .А на тоя дето продадох Е-30 -ката още си я кара без да е пипал нищо по нея.

    Коментиран от #4

  • 4 Име:

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Е-11":

    И аз от БМВ признавам само старата E-30 ка и Е21. Освен че е по-здрава от моделите 92-98 и изглежда по-добре. Поне пластмасата не е такава :D:D:D

    Коментиран от #5

  • 5 4x4

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Име:":

    Т'ва дет си го показал е Е36 не Е30!?!