Last news in Fakti

10 Юли, 2021 12:03 3 523 2

Porsche тества хибридна "911-ка" на Нюрбургринг

  • porsche 911-
  • хибрид-
  • turbo

Очаква се това да е най-мощната серийна версия на спортното купе

Изглежда, че първото електрифицирано Porsche 911 е на път да бъде представено след като фотографи уловиха тестов модел да „върти“ обиколки на Нюрбургринг. Нов закон в Германия задължава всички хибридни тестови автомобили да бъдат означени със зелен стикер, който издава 911-ката в този случай,

Porsche тества хибридна "911-ка" на Нюрбургринг

На външен вид не можем да видим особени промени по автомобила, но най-съществената новост ще се крие под капака, където бензиновият двигател ще работи заедно с електромотор, който да повиши още повече мощността на модела.

Очаква се за база да бъде използвана Turbo версията, която в комбинация с новия задвижващ тракт да генерира над 670 конски сили, което е със 100 повече от това при конвенционалното 911 Turbo. Ускорението също трябва да се подобри, въпреки добавянето на батериите и електромотор, като се очаква то да бъде в границите на 2.5 секунди до 100км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    2 5 Отговор
    нафта или бензин или ток за града - никакви хибриди - поддържаш батерия и двигател за 1 литър на 100 км разход по-малко
  • 2 ВикиЛексъсОсло

    0 6 Отговор
    Невъзможно е да е 500+ коня и да не хибрид вече! Не може да покрие новият фанъл Евро 6 - д темп! 500+ кона МПС излизащо 2021г. - А от 2024 г. пък въобще новият Евро 7 не може да бъде покрит без електрификация!