Last news in Fakti

19 Юли, 2021 11:04 6 270 9

49 пъти минаване на червен светофар заради отмъщение на бившата

  • червен светофар-
  • нарушение-
  • отмъщение
49 пъти минаване на червен светофар заради отмъщение на бившата - 1
Снимка: Shutterstock

В китайската провинция Джецзян в източната част на страната Audi преминава на червен светофар 49 пъти за няколко дни, като освен това превишава разрешената в града скорост неколкократно. Оказва се, че собственикът на колата не подозира нищо за тези действия - той дал колата на приятел, като не знаел, че приятелят му всъщност е част от сложна схема за отмъщение. Бившата жена на собственика на колата измислила хитрия план, тъй като мъжът наскоро я напуснал и отишъл при друга жена. И коварното отмъщение се оказва доста успешно.

Камери за следене на нарушители в провинция Джецзян в източен Китай засекли Audi-то цели 49 пъти на червен светофар за два дни, както и няколко пъти сериозно превишаване ограничението на скоростта в града. Полицията задържа собственика на колата, но по време на разследването се оказва, че той няма нищо общо с нарушенията. За тях са виновни бившата му приятелка и нейният съучастник. Според Insider, изоставената жена на име Лу помолила техен общ приятел да заеме колата на Чен за няколко дни. Той, без да подозира нищо, се съгласил, след с нея са извършени нарушенията.

По-късно става ясно, че приятелят отдавна е влюбен в Лу и охотно се съгласил да направи каквото поиска тя в замяна на среща с него. Жената му казала умишлено нарушава правилата, така че в резултат на това Чен да получи огромни глоби. Все още обаче всичко трябва да бъде доказано пред съда. За сега полицията не казва какво наказание и на кого от замесените ще бъде наложено.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    18 3 Отговор
    "Отмъщението на китайката", кой не чувал? ;)

    Коментиран от #6, #7

  • 2 сектант

    11 1 Отговор
    почти се е оттървал още малко
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бухаха

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лорд Минчу":

    Браво, Лорд Минчу!
  • 7 Aлфа Вълкът

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лорд Минчу":

    "Номерът на китайката" е лафа!

    Коментиран от #8

  • 8 Лорд Минчу

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "Aлфа Вълкът":

    НЕ, Номерът на китайката е конторсията! (едва ли знаеш, какво е) ... А това си е "Отмъщението на китайката"!
  • 9 Гошо

    1 0 Отговор
    Колко точки от социалния му кредит му отнеха?