Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 11:17 2 514 3

Новият Ford Ranger ще дебютира на 24 ноември

  • ford-
  • ranger-
  • raptor

Пикапът ще споделя възли и агрегати с VW Amarok

Новият Ford Ranger ще дебютира на 24 ноември - 1

Новият Ford Ranger ще дебютира на 24 ноември, това стана ясно по-рано днес след съобщение на австралийското подразделение на марката, което се грижи и за дизайна на новия пикап. Ranger ще споделя платформа с новия VW Amarok, който ще бъде представен през следващата година.

Новият Ford Ranger ще дебютира на 24 ноември

Последните снимки, разпространени от Ford потвърждават дизайна, който видяхме по-рано тази година с нови светлини, подобни на тези при F-150. Цялостният дизайн на модела вече е много по-„мускулест“, подобно на по-големия американски модел.

Новият Ford Ranger ще дебютира на 24 ноември

Новият Ranger ще използва платформата T6, подобна на тази при всъдехода Bronco, а под капака най-вероятно ще работи 4-цилиндров 2.3-литров EcoBoost и 2.7-литров V6. Очаква се най-мощната версия Raptor да бъде задвижвана от 3.0-литров V6, а на някои пазари ще се предлага и 2.0-литров дизел. Повече подробности ще разберем към края на месеца, когато е и представянето на пикапа.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Материална Мечта

    3 2 Отговор
    Защо само Бацо, джипки ще кара,? Искам и аз джипка.! Искам нормална и бяла държава...
  • 2 Komapak

    1 0 Отговор
    Мхмм екобуст а? Тия съвсем ни взеха за мезе!
  • 3 Сатъра на Хана

    1 0 Отговор
    европейския ФОРД РЕйНДЖЪР ще се сглобява или в Южна Африка или в Нигерия , подобно на Евро Нисан пикапа и Тойота Такома пикапа
    ..................................
    ... ЗА ДА СЕ СПАСЯ ОТ БОКЛУКА , КАТО СЕ ВРЪЩАМ ЩЕ СИ ВЗЕМА ЕДИН КОНТЕЙНЕР 40FT И ЩЕ СИ ВНЕСА ЕДИН ЯОНСКИ ЛУНОХОД ТОЙОТА 4runner, И ЕДИН ЯПОНСКИ ЛУНОХОД ТОЙОТА 4runner