Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 15:17 8 511 9

Skoda ще представи обновения Karoq на 30 ноември

  • skoda-
  • karoq-
  • фейслифт

Компактният кросоувър ще получи визуални промени

Skoda ще представи обновения Karoq на 30 ноември - 1

Skoda представи Karoq през 2017 година като морален наследник на кросоувъра в гамата на чехите по това време – Yeti. Сега четири години по-късно, Karoq ще получи и първи фейслифт, изразяващ се в дребни визуални промени в интериора и екстериора.

Skoda ще представи обновения Karoq на 30 ноември

Очакваните промени във външността на компактния кросоувър се изразяват в нови светлини в предната и задната част, допълващи се от промени в броните и предната решетка. Най-вероятно визуалните промени ще са завършени с няколко нови цвята и нов дизайн на джантите.

Skoda ще представи обновения Karoq на 30 ноември

В интериора също няма да настъпят големи промени, като най-вероятно тук технологиите ще бъдат засегнати най-много. Променена инфотеймънт система, най-вероятно с по-голям екран, както и промени по графиките на дигиталния километраж пред водача. Повече ще разберем на 30 ноември, за когато е предвиден и официалният дебют на обновения модел.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    12 15 Отговор
    Шкода Карък

    Коментиран от #3

  • 2 ПЕТКО

    6 8 Отговор
    Браво!
  • 3 сектант

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Баце":

    хахахахахахахха СМЕЯ СЕ НА ГЛАС
  • 4 Pich

    4 1 Отговор
    Ще ме изненадат ако успеят да ми я доставят за три месеца!!! Имаше нека си вадят нови модели.
  • 5 Цайса

    7 2 Отговор
    Моята я доставиха за няма два месеца и половина.Прекрасна е!
  • 6 Дфен

    4 6 Отговор
    Нови вентили на гумите и айде нов модел

    Коментиран от #8

  • 7 ВикиЛексъсВарна

    1 0 Отговор
    Това на снимката е Карок Скаут 2020 г.
  • 8 123

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Дфен":

    Не е нов модел. Това е фейслифт. Козметика. Нов модел беше Карока спрямо Йети. Иначе и много сметнато автомобилче. Само цената да е малко по-народна. Въпреки, че от миналата година цените на всички нови автомобили скочиха с поне 10-20 %.
  • 9 авто инженер

    2 1 Отговор
    От както vw груп установиха, че някой модели на шкода тотално засенчват тези на фолксваген, им наложиха страшни ограничения. Това съвместно с новите еко норми, тенденции за даун сайзинг и разни други тъпотии, се оказва пагубно за марката. Ето например КАРОК- преди се предлагаше много сполучлив вариант дизел с ръчна кутия 4х4, а сега няма такъв, има само автомат. Също така няма и бензинов добър мотор с ръчна кутия, има само автомат и то в най-нескопосаната версия СПОРТЛАЙН. Просто осакатиха много тези коли и ако трябва един добър професиналист да си избере шкода, е възможно да го направи само с много компромиси. А всеки такъв иска само едно- бензинов еластичен мотор с голяма мощност и ръчна кутия..За съжаление това вече не е възможно и ако човек иска добро джипче, се принуждава да се насочи към други марки като ТОЙОТА, СУЗУКИ, ХЮНДАЙ- там са ценово близките и по-добри варианти за избор....