Last news in Fakti

17 Декември, 2021 10:50 3 011 4

Audi се сбогува с R8 V10

  • audi-
  • r8-
  • v10-
  • gt4

Финалната серия най-вероятно ще бъде единствено със задно предаване

Audi се сбогува с R8 V10 - 1

От Audi потвърдиха, че наследникът на R8 ще бъде изцяло на ток, което означава, че дните на конвенционалния модел с бензинов V10 са преброени. Преди от компанията да се откажат изцяло от любимото на мнозина спортно купе, то ще получи специална версия, която да ознаменува края му.

Audi се сбогува с R8 V10

Подобно на Aventador Ultimae, последните произведени R8 с V10 ще се отличават от предходните модели и ще бъдат произведени в ограничена серия. Според слуховете, финалната версия на R8 ще бъде базирана на пистовия GT4 модел, но с разрешение за шофиране по улицата.

Audi се сбогува с R8 V10

Очаква се R8 Final Edition да бъде единствено със задно предаване, поради намаленото тегло на тази конфигурация, както и да се сдобие с различни спойлери и добавки за по-добра аеродинамика. Към момента от Audi не споменават нищо официално за финалната версия, но се очаква тя да бъде представена в края на следващата година с изключително висока цена.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Притежател

    22 2 Отговор
    От v10 отиват на тролей, отврат.
    По-добре изобщо да не пускат наследник на R8.
  • 2 Jacques Yves Moineau

    8 2 Отговор
    Купувайте! След 10 години това чудо ще се продава на 4на цена.

    Коментиран от #4

  • 3 Макрон

    4 0 Отговор
    Айде, Ауди-то вече не е евтин Хуракан... Шайсе
  • 4 Врачанина

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Jacques Yves Moineau":

    Лесно е да се каже купувайте ми давай кинти баце и що да не го вземем.