Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 10:15 1 789 10

BMW се отказва от Z4 през 2025 година

  • bmw-
  • z4-
  • toyota-
  • supra

Германците не са доволни от продажбите на кабриото

BMW се отказва от Z4 през 2025 година - 1

BMW Z4 най-вероятно изживява последните си години като актуален модел в гамата на германския производител, след като колегите ни от испанския сайт Motor.es разпространиха информация, че през 2025 година BMW ще се откаже от него. От компанията не потвърдиха информацията, но не я и отрекоха, заявявайки че не могат да кажат нищо за бъдещо предлагане на продукти.

BMW се отказва от Z4 през 2025 година

Въпреки, че моделът ще приключи живота си през 2025 година, испанското издание твърди, че през следващата година кабриото ще получи фейслифт, който да модернизира визията му. Това ще се случи точно 5 години след премиерата на настоящото поколение, което бе показано през 2018 година. Причините за спиране на модела са ясни, а именно малкото продажби осъществени от дилърите на марката.

BMW се отказва от Z4 през 2025 година

BMW Z4 е технологично свързан с последното поколение Toyota Supra, а двата модела се произвеждат на една поточна линия в завода на Magna Steyr в Австрия. Все още няма никаква информация за това дали спирането на производство на BMW-то ще засегне по някакъв начин това на Toyota, но се надяваме скоро да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Амнезия

    4 5 Отговор
    Каквато и реклама да пробутват,
    тази кола е куп непотрбно
    желязо.Сервизите, издържат тази
    фирма.Та ,когато и да спрат да
    правят този блок ул,все ще е късно.

    Коментиран от #7

  • 2 Мхм

    7 8 Отговор
    Най добре да закрият тая смешна фирмичка

    Коментиран от #3

  • 3 Баща ти

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мхм":

    С Дачийката докато взимаш кафенце от магазинчето ли го пишеш това?!?!
  • 4 Sieg

    8 1 Отговор
    Жалко! Роудстърчето беше различно от другите модели. Хората са казали "Ако искаш да се насладиш на шофирането , вземи си роудстър."
  • 5 БМВ фен

    4 0 Отговор
    Много хубав автомобил, но доста скъп за премасите пазар с коли от този клас, но с по-големи предимства и имидж. Z4 нв е на мода. В самото БМВ има доста конкуриращи се модели.
  • 6 Дфен

    2 2 Отговор
    И аз не бих го купил
  • 7 мм84

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Амнезия":

    Айде сега кажи кога, колко време и кой вариант на BMW Z4 си притежавал. Мога да споделя от личен опит, че колата е изключително добре направена, много приятна за каране и за 2 години не е имала нито един проблем.
  • 8 Saguaro

    1 1 Отговор
    Красив с дълга предница,различен,непрактичен , най вероятно с добро пътно поведение.Колко е здрав ?Не знам.Какво повече му трябва на човек?Да има излишната ,най вероятно голяма сума за да си го купи.Ако имах чекмедже,бих си го купил.
  • 9 СКПМН

    2 1 Отговор
    БЪРКА МАСЛОТО С ВОДАТА + Z на 4-та степен.С уважение към всички собственици на този кл..зет.
  • 10 40 градуса е , облечи си екито

    0 0 Отговор
    Как е възможно в моята родина да има толкова РАЗБИРАЧИ.