Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 12:45 3 435 5

Кич или тунинг – колко е тънка границата? (ВИДЕО)

  • toyota-
  • gt86-
  • тунинг

Какво ще кажете за тази Toyota GT86?

Кич или тунинг – колко е тънка границата? (ВИДЕО) - 1

Toyota GT86 и еквивалентните модели от Subaru и Scion се превърнаха в едни от най-популярните автомобили за модифициране зад Океана, което от своя страна ни е показвало всевъзможни проекти на базата на японските возила. Конкретният случай също не прави изключение и дори бихме го определили като единствен по рода си, а на вас ще оставим в коментарите да изкажете точното си мнение за модификациите.

Кич или тунинг – колко е тънка границата? (ВИДЕО)

Проектът на базата на Scion FR-S бе споделен в социалната мрежа Reddit, а собственикът на колата дори се похвали с всички модификации със специално видео в YouTube. Колата, която би взела главна роля в някои от първите издания на „Бързи и Яростни“ е боядисана в ярко жълт цвят, а хромирани елементи и различни сини акценти добавят дозата ексклузивност, която по-рано споменахме.

Кич или тунинг – колко е тънка границата? (ВИДЕО)

Хромирани спойлери и хромирани ленти по фугите на колата са само част от модификациите, които продължават с огромен спойлер и промени под и върху капака, чиято функционална роля е трудно да се определи. Отварящи се нагоре врати, джанти с борд и още куп визуални промени, които ще ни е трудно да изброим завършват външния вид на „модифицираното на макс“ возило.

Кич или тунинг – колко е тънка границата? (ВИДЕО)

Няма как да не споменем и интериора в който също е вложен много труд. Там откриваме NOS бутилки, отново със съмнителна функционална роля, спортни седалки и колани, няколко екрана, както и изцяло нова аудио система. Вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    14 2 Отговор
    С кеф да ти се доповръща!!!
  • 2 OTBPAT

    10 2 Отговор
    Въй, маняк... НЕ!
  • 3 gost

    8 2 Отговор
    Това е кич. Човека не знае какво иска да направи с тази кола! Да прилича на състезателна ли, да е в стил 2000 година ли(тип бързи и яростни). Най-хубавото е, когато отвън изглежда като самолет, а мотора е заводски(в случая 200 конски сили, които трябва да носят допълнително 500+ килограма от "модификациите"). Жалко за колата, принцип са хубави тия субара.
  • 4 Дефиницията е ясна

    10 1 Отговор
    Ако тунинга подобрява техническите показатели на автомобила и шофьора наистина се нуждае от тях, Това е тунинг.

    Ако тунинга не служи технически на автомобила, а го правиш по психологически причини, то си е обикновен кич. Без изключения.
  • 5 Оптимус прайм

    0 0 Отговор
    Бъмбълби келеме такова