Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 09:51 3 309 5

Nissan показа новия Leaf

  • nissan-
  • leaf-
  • nissan leaf

Европейският модел получи фейслифт

Nissan показа новия Leaf - 1

По-рано днес от Nissan показаха фейслифта на първия електрически автомобил в своята гама – Leaf. Второто поколение на модела, което дебютира през 2017 година е получило малки козметични промени, повече възможности за конфигурация, но без подобрения по батерията или задвижването. Настоящият модел ще остане актуален още поне 3 години, когато трябва да видим и неговия наследник.

Nissan показа новия Leaf

Клиентите ще могат да избират между нови варианти за джантите в размер от 16 и 17 цола. В предната част е разположена новата емблема на Nissan, а подобни промени са направени още в задната част, волана и джантите. Добавени са и общо 11 цвята, пет от които с възможност за двуцветен завършек като показания модел на снимката.

Nissan показа новия Leaf

По отношение на задвижването и батерията, Leaf остава с възможност за избор между 40кВч и 62кВч опция, по-голямата от които е достатъчна за пробег от 385 километра според WLTP стандарта. Leaf е получил още обновена инфотеймънт система с последно поколение софтуер и запазва всички функции за асистиране и безопасност от пакета ProPilot.

Nissan показа новия Leaf


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    15 3 Отговор
    Ми то като стария бре!
  • 2 гост

    14 5 Отговор
    На електричка кой гледа феислифт. Гледа се пробега и време за зареждане. Плюса е ,че веднага предлага описаната мощност.Докато на бензиновата пише 150 коня ма при 6000 оборота а ние караме с 3 000 тоест 75 коня.

    Коментиран от #3

  • 3 Факт

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    И с малкия (150), и с големия мотор (214 коня) тая кола не си иска предните гуми. Добра возия, удобни седалки и почват минусите: няма активна терморегулация на батерията (може да забави или откаже бърз заряд ако загрее), Chademo DC контакта не е много оферта (по бързите зарядни може да го няма, докато CCS2 винаги има) ,мотор/инвертор са шумнички. Високочестотен писклив звук. VW, BMW, Tesla не можеш ги чуеш.
  • 4 Пак опаковки

    2 0 Отговор
    И какво смени ли се емблемата и цвета на някои детайли и хоп нов автомобил ама със старото проблемно задвижване и батерията, която не може да се зареди, ако си я зареждал бързо и след това си пътувал. Трябват и 2 часа да изстине, за да започне зареждането. Известно като рапидгейт.

    Затова им се сринаха продажбите, но очевидно не са решили за нужно да оправят проблема.
  • 5 Термопомпа

    4 0 Отговор
    има ли?Охлажда ли батерията добре.Лагерите на редуктора как са или са като при предишния модел.Този Нисан не ми вдъхва доверие.Съжалявам.