Last news in Fakti

4 Март, 2022 14:27 7 045 4

Пост Малоун продава поръчковото си Bugatti Chiron

  • пост малоун-
  • bugatti-
  • bugatti chiron-
  • chiron

Белият суперкар е произведен през 2019 година

Пост Малоун продава поръчковото си Bugatti Chiron - 1

Американският рапът Поста Малоун е добре познат както със своята музикална кариера, така и със суперавтомобилите, които притежава. Една от най-интересните и може би най-скъпата придобивка в неговия гараж е снежно бяло Bugatti Chiron с което изпълнителят се сдобива през 2019 година. Колата е направена изцяло по вкуса на Малоун по отношение на екстериора и интериора.

Пост Малоун продава поръчковото си Bugatti Chiron

Бялата боя, която от Bugatti наричат Glacier White e съчетана със специални Caractere джанти, опция която струва около 60 хиляди евро. В предната и задната част решетките са сребърни, опция която струва около 35 хиляди евро, а черни спирачни апарати за около 4 хиляди евро завършват екстериорната визия.

Пост Малоун продава поръчковото си Bugatti Chiron

В интериора е доплатено за бели „комфортни“ седалки с цена от около 26 хиляди евро. Почти всички елементи в интериора са облечени в бяла кожа, включително и по централната конзола, таблото, волана и тавана.

Пост Малоун продава поръчковото си Bugatti Chiron

Колата е обявена за продажба в сайта DuPont Registry като към момента не се споменава нейната цена. Смята се, че Малоун е платил около 3 милиона евро за нея, но се очаква тя да се продаде за значително по-висока сума.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    10 5 Отговор
    При тези цени на бензина,решението да се отърве от тази ламя е съвсем логично.
  • 2 Аз не го

    4 8 Отговор
    познавам нито лично, нито задочно... даже не го знам каква музика свири/пее. Но бих върнал бугатито на ворични за да зема некой лев щото то, ако няма газова не става за каране с тая цена на бензина...
  • 3 фАНТОМасс

    3 0 Отговор
    Това на колко чекмеджета от тези на Вожда се равнява ?
  • 4 безпартиен

    3 0 Отговор
    Там където го кара,бензинът за галон е колкото у нас за литър!!!!