Last news in Fakti

24 Юни, 2022 09:59 5 827 12

100 твърде шумни мотоциклета бяха унищожени от булдозер (ВИДЕО)

  • булдозер-
  • мотоциклети-
  • унищожаване-
  • ню йорк

По този начин градските власти се борят с шумния транспорт, "тероризиращ" жителите

100 твърде шумни мотоциклета бяха унищожени от булдозер (ВИДЕО) - 1

Ню Йорк от години има проблем с шумните мотоциклети и ATV-та, от които местните жители често се оплакват. Настоящият кмет на града Ерик Адамс си е поставил за цел да се отърве от технологиите, които "тероризират" населението. От началото на 2022 г. полицията е конфискувала повече от две хиляди мотоциклета и ATV-та, чиято експлоатация е забранена, защото са прекалено шумни.

Ерик Адамс организира грандиозно унищожаване на 92 забранени мотоциклета с булдозер, който с "един замах" смачка шумните мотори. Десетки местни жители наблюдаваха събитието. По време на речта си кметът на Ню Йорк подчерта, че унищожаването на незаконните мотоциклети ще гарантира, че те никога повече не се появяват по улиците на града. Освен това кметът каза, че най-често такива мотори се карат от неправоспособни водачи.

След като встъпи в длъжност като кмет, на 1 януари 2022 г., Адамс обяви война на незаконните мотоциклети. Оттогава Ню Йорк затегна контрола върху двуколесните превозни средства. За шест месеца, като част от обществената безопасност, полицията конфискува над две хиляди мотоциклета, което е с 80 процента повече от същия период на миналата година. Вижте зрелищното унищожаване.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дааа

    8 14 Отговор
    Като се има в предвид ,че тази нация е най-могъщата и тя определя развитието на човечеството нали няма изненадани ,че не ни остава много време да се радваме на зелени гори и сини морета и океани???

    Коментиран от #8

  • 2 Пешо

    42 2 Отговор
    ОБичам моторите.... но.....тук кога?! живял съм в чужбина... как там може да са тихи. да си караш и да се кефиш, а тук 9 от 10 гърмят и трещят. ..... това не ме кефи.

    Коментиран от #12

  • 3 питанка

    37 1 Отговор
    ТО ТАМ добре,... ами тук кога
    Наслаждаваме се на селските бекове да форсират по нощни доби моторите си, но само с думите на Стоичков за мамата...
  • 4 Това

    4 6 Отговор
    В Африка ли се случва. Черно и бяло
  • 5 един от многото

    32 3 Отговор
    Трябва и в България един Катерпилар да тунингова моторите на родните подобия на рокери!
  • 6 Aлфа Bълкът

    5 3 Отговор
    Основно мотопеди и 1 атв, втория ред кой знае с какво е бил пълен, сложели големите кубици в началото и 40мин дрънкане за 1мин шоу!
  • 7 Стефан Петров

    20 2 Отговор
    Това трябва да стане и у нас. В Русе например е пълно с леки коли със специални приставки към аспусите за издаване на силен шум и дори детонации. Голяма част от мотоциклетите са с изпразнени аспуси, за да се движат по-бързо. В Европа могат да те спрат за силен шум от МПС и да го измерят. У нас подобни уредби няма. ДАИ, КАТ от това не се интересуват и подобни коли преминават без проблеми и годишните прегледи. Дори в сервизите няма подобни уредби.С една дума анархия. В Европа на стотици места в градовете и покрай магистралите има противошумни стени. У нас такива не съм виждал. Ако някъде има поправете ме.

    Коментиран от #11

  • 8 като

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "дааа":

    изключим това,че такива като теб използват всичко дори и вероятно прелитащ астероид за да оплюят САЩ,как точно унищожаването на незаконни мотоциклети с ДВГ ще ни остави малко време да се радваме на " зелени гори и сини морета и океани",може би руските ракети в Украйна и в Черно море ще осигурят " зелени гори и сини морета и океани".
  • 9 Пъци

    10 1 Отговор
    Няма пари за нещо сериозно-купува си Н- употреба моторче,изрязва,пили,чегърта и....елате Му го вижте.(по-скоро чуйте,щото няма много за гледане)Класически провинциален комплексиран но ентусиазиран "рокер".
    Има воля и търпение,работи здраво,или поне има богат чичо и достатъчно възпитание и култура-купува нещо като хората,не съсипва нищо по него-минава по улица със звук,който само може да загатне какви са възможностите на звяра,може да слуша спокойно дори музика от уредбата на машината,но предизвиква уважение ,а не отвращение,,,,,
  • 10 Култура миянко

    10 1 Отговор
    А тука кога?
  • 11 Нарухито

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стефан Петров":

    Повечето спортни автомобили си правят "детонации" от завода. В България също има полицаи с децибел-метри, които мерят шума на автомобилите, но е съвсем друг въпроса, че не го правят както трябва и не са им калибрирани уредите. В Европа спокойно можеш да си караш с шумен ауспух в спортен режим на автомобила и никой, нищо не може да ти каже стига той да е тих в нормален/комфортен режим. Също има спортни изпускателни системи които си имат сертификат от ТЮФ и спокойно с шумна кола си минаваш преглед в Германия. Относно моторите с прави тръби, по принцип в Европа не се толерират наистина. Горещо те съветвам да попрочетеш малко за устройство и начин на работа на ДВГ, че малко се излагаш с тези "специални приставки към ауспусите" и с това, че мотоциклетите се движели по-бързо с изпразнени ауспуси.
  • 12 Митко

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Ако знаеш как се минава на преглед в чужбина, ще разбереш защо там няма.