Last news in Fakti

4 Юли, 2022 17:14 3 299 6

Експерти оценяват това Subaru Impreza на 250 хиляди лева

  • subaru-
  • impreza-
  • impreza 22b-
  • 22b-
  • prodrive-
  • p25

Колата ще бъде продадена на търг

Експерти оценяват това Subaru Impreza на 250 хиляди лева - 1

През изминалите седмици няколко пъти ви разказвахме за възроденото Subaru Impreza 22B, което от Prodrive ще направят в лимитирана серия от 25 броя. Колите се продават на цена стартираща от 500 хиляди евро, което прави офертата, която ще ви покажем днес наистина добра. По време на аукцион организиран от Silverstone ще бъде предложено оригинално Subaru Impreza 22B от 1998 година.

Експерти оценяват това Subaru Impreza на 250 хиляди лева

Колата е една от 400 произведени за Япония и една от 425 произведени в световен мащаб. Очакванията на експертите са, че конкретният екземпляр ще се продаде за сумата от около 250 хиляди евро. Описанието не е съвсем подробно, но се споменава, че настоящият собственик на колата я притежава от 18 години, а километражът ѝ показва 58 хиляди километра.

Експерти оценяват това Subaru Impreza на 250 хиляди лева

Двувратото Subaru е в познатия син цвят в комбинация със златисти 17-цолови джанти на BBS, по-широки калници, голям спойлер на задния капак и въздуховод върху предния капак. В интериора виждаме комбинация от черен и син плат по седалките, корите на вратите и дори стелките. Под капака на тази легенда стои 2.2-литров боксер с 280 конски сили и максимален въртящ момент от 363 нютон метра, които се предават към четирите колела в комбинация с механична трансмисия с пет предавки.

Експерти оценяват това Subaru Impreza на 250 хиляди лева


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 7 Отговор
    Само селяните карат десен волан. Пари за това не давам.

    Коментиран от #6

  • 2 тоз

    8 7 Отговор
    Знаете ли защо е бегачка това Субару --- бяга от ръждата.
  • 3 какво стана

    15 3 Отговор
    Че е хубава кола за целите за които е направена, хубава е. Но чак пък 250хил. лв. за употребявано Субаро на 60 хил. км! Не мога да си обясня какво се случи посредните години, по цял свят ли се обезцениха парите, или в Европа нещо ги ринат с лопати?!

    Коментиран от #4

  • 4 Субарчо

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "какво стана":

    ....явно новите коли не могат да предложат на хората с кинти това ,което може да им предложи импрезата! Говорим за тегло, разпределение на масите, директност на управлението, добре настроено окачване, видимост в всички посоки, без слепи ъгли и т.н. и т.н неща на които сървеменните производители изобщо не обръщат внимание!

    Коментиран от #5

  • 5 Субарчо

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Субарчо":

    ,,,забравих да спомена и магнезиевите джанти , които са с 4 кг по-леки от стандартните и са част от магията
  • 6 ЯКО БОЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    КАРАЙ СИ КОША С ЛЯВ ВОЛАН И ОСТАВИ СЕЛЯНИТЕ ДА ВАДЯТ ПАРИ ЗА ИСТИНСКИТЕ КОЛИ ХАХАХА