Last news in Fakti

13 Юли, 2022 17:40 4 640 4

Kia показа новия XCeed

  • kia-
  • ceed-
  • xceed

Повдигнатият хечбек ще дебютира на 18 юли

Kia показа новия XCeed - 1

По-рано днес Kia разпространи няколко скици на обновения XCeed. Фейслифта на модела ще бъде показан на 18 юли тази година като „мек“ хибрид и plug-in хибрид. XCeed дебютира преди точно три години, а неговите събратя от моделите Ceed, Proceed и Ceed SW получиха подобно освежаване преди около година. Повдигнатото комби за първи път ще се предлага с ниво на оборудване GT-Line, което включва по-спортен стайлинг и по-големи джанти.

Промените засягат главно визията на XCeed, като откриваме нови светлини в предната част с нови LED графики, променена решетка и нова броня. Отзад също откриваме подобни разлики, основно в светлините, които пристигат с различна графика, както и новата емблема на компанията в средата на багажника. Долната част на бронята пък е получила нов дифузьор с имитация на накрайници.

Kia показа новия XCeed

От Kia не показват интериора, но очакваме там да бъде намерен нов 12.3-инчов дигитален километраж, както и 10.25-инчов екран на инфотеймънт системата. Задвижването ще се осигурява от 1.0-литров двигател със 120 конски сили или 1.6-литров бензинов двигател в комбинация с електромотор със системна мощност от 141 конски сили и пробег от 58 километра само на ток.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ужаст баце

    13 4 Отговор
    Тва не мяза да удара на нищо
  • 3 Гост

    9 0 Отговор
    58 километра само на ток не са никакъв проблем. Ей сега ще се появи многониковото електричарче и ще повиши пробегът 5 пъти. Ще монтира един климатик на колата, ако си няма, ще вкарва в него 1 квт електрическа мощност, а ще изкарва 5 квт топлина, понеже според него КОП превръщал климатиците в перпетуум мобилета. На изхода на климатика ще нареди термодвойки, които ще генерират електричество поне 2 квт, от топлината 5 квт, и така ще е вкарал 1 квт ток, изкарал 5 киловата топлина и я превърнал обратно в 2 квт ток с термодвойките. По този начин пробегът ще се удвои и многониковият ще спечели поне три нобелови награди. Тецовете ще фалират а арабите ще се изпозастрелят от яд. Енергийната криза ще е решена и вече никой няма да плаща за ток, защото ще произвеждаме повече отколкото сме вкарали и енергото ще ни плаща, вместо ние да му плащаме.
  • 4 ПАВКАТА ОТ ОРКЕСТЪРА

    6 6 Отговор
    АБЕ ТОВА У ДЖЪМБО ЛИ СЕ ПРОДАВА ИЛИ У ДЕТ-МАГ , КОЛИЧКА С ПЕДАЛИ ? , СИГУРНО Е НОВИЯ МОСКВИЧ !!!!😁😀😄🤣😂😃👍👍👍!!!.