Last news in Fakti

2 Юли, 2013 10:24 4 732 4

Спипаха новото Mini без камуфлаж

  • mini-
  • cooper-
  • bmw-
  • ukl-
  • франкфурт 2013

Третото поколение на бестселъра Mini ще дефилира пред публика през септември във Франкфурт. Папараци обаче успяха да заснемат дребосъка два месеца преди официалния му дебют по време на фотосесия за реклама.

Най-забележимите изменения, които търпи третата генерация, са в предницата на колата, вдъхновена от концепта Rocketman от 2011-а. Във фаровете вече има светодиодни секции, радиаторната решетка има друга форма, а капакът и бронята са преработени. Различни са и стоповете.

По всичко личи, че Mini ще се лиши от централния скоростомер. Той ще бъде преместен на традиционното място пред водача. Горната част на централната конзола пак ще бъде кръгла, но в нея ще бъдат разположени аудиосистемата и мултимедията.

Хечбекът ще бъде построен на новата платформа на BMW с предно предаване UKL. Двигателите ще бъдат трицилиндрови с обем 1.5 литра и мощност между 100 и 200 к.с. Те ще се комплектоват с механична или автоматична трансмисия с шест предавки. Ще може да се поръча и автоматик с осем предавки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йордан иванов

    1 1 Отговор
    Че закакво му е камуфлаш? То си е също толкова грозно колкото и всички преди него!

    Коментиран от #3

  • 2 Христо Шуманов

    1 1 Отговор
    Аз не следя мини-тата, но знам, че това е женска кола, защото всичките ми приятелки си мечтаят за мини :)... и както казах не следя гамата на минитата, но така като се загледам си ми прилича 1 към 1 със старата версия.
  • 3 Милен Николов

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "йордан иванов":

    хахахах много уместен отговор!
  • 4 Тоти Тоти

    0 0 Отговор
    Тази кола е за хора с характер....Не ме кефи изобщо....Моята е хиляда пъти по добра,нищо че е 2000год. набор.......Ноооо всеки със вкуса си .....Нали така арееее