Last news in Fakti

30 Август, 2022 08:20 1 962 3

Чуйте новия Mustang две седмици преди премиерата му (ВИДЕО)

  • ford-
  • mustang-
  • v8

Мъсълкара ще дебютира на 14 септември

Чуйте новия Mustang две седмици преди премиерата му (ВИДЕО) - 1

Ford планира да представи новото поколение Mustang на 14 септември тази година и до момента от американската компания разкриха някои от техническите характеристики на колата. Изпълнителният директор на марката потвърди, че двувратото купе ще запази бензиновия V8 в „чиста“ форма, както и, че механичната скоростна кутия ще остане за феновете. Сега от Ford разкриха още една подробност за новия Mustang, която вероятно също ще зарадва мнозина, а именно звука от ревящия V8.

Краткото видео е споделено в Twitter акаунта на марката и показва логото на Mustang, заедно с малка информация премиерата му и разбира се, бленуваният звук на „осмака“ на заден план. В края на видеото дори чуваме ускорение, което да прибави още емоция към изживяването. Според досегашната информация, 5.0-литровия „осмак“ е механично свързан с този от настоящото поколение, но не е ясно дали запазва мощността му.

Чуйте новия Mustang две седмици преди премиерата му (ВИДЕО)

Вероятно новият модел ще генерира повече конски сили, а също така ще разполага и с друга настройка на изпускателната система. Заедно с 5.0-литровия мотор ще видим 2.3-литров EcoBoost, както и хибридна версия, която за първи път ще се предлага за Mustang, заедно със задвижване на четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    5 1 Отговор
    Добре е! Не бива да се отписва ДВГ току-така! Трябва да има избор от всичко - ДВГ, електромобили и т.н.! Да има за всеки по нещо, а не да се казва на хората - от днес само на ток!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мдаааа

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Един":

    Подкрепям !!!