Last news in Fakti

7 Септември, 2022 14:15 3 199 6

Стана ясно кога ще видим „джипа“ на Ferrari

  • ferrari-
  • purosangue-
  • джип

Италианците разкриха премиерната дата на Purosangue

Стана ясно кога ще видим „джипа“ на Ferrari - 1

Мечтата на едни и кошмарът на други е напът да се сбъдне след като Ferrari официално обяви датата на която ще представи първият SUV в своята история. След многобройни тийзъри и шпионски снимки, моделът Purosangue ще бъде официално представен пред широката публика на 13 септември тази година по време на специална онлайн премиера.

Новината за това дойде лично от италианската марка, която обяви датата чрез профила си в Twitter. От Ferrari вече разкриха, че кросоувърът ще бъде показан във версия с V12 двигател с атмосферно пълнене, а вместо популярното название SUV, компанията предпочита да използва собственото FUV (Ferrari Utility Vehicle). Шпионските снимки, които сме виждали до момента разкриват, че Purosangueще прилича повече на повдигнат хечбек, отколкото на класически кросоувър.

Формите ще са изцяло в стила на Ferrari, а освен хармоничният V12, Purosnague ще се предлага с въздушно окачване, задвижване на четирите колела и автоматична трансмисия. Интериорът вероятно ще е достатъчен за четири човека, наследявайки конфигурацията от FF и GTC4Lusso, но с повече място и четири врати.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лаврентий Берия

    13 4 Отговор
    Аз по се интересувам кога Ферари ще пусне "баничарка", щото има едни стари мебели за извозване?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Никси

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лаврентий Берия":

    Е ТИ ТИЯ МЕБЕЛИ ДА НЕ.ГИ КРАДЕШ ОТ НЕКОЯ ВИЛА ,.ТА ТИ ТРЕБЕ БЪРЗА БАНИЧАРКА ? ,.ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ КУКИТЕ КАТО ТЕ ПОДГОНЯТ !!!🤣😄😀😁😃.
  • 3 Сашко

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лаврентий Берия":

    Аз пък чакам Ферари да направи микровълнова фурна....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ганю голтака

    7 1 Отговор
    ще го гледа само на картинка от турски дъвки турбо
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.