Last news in Fakti

12 Септември, 2022 11:23 2 785 9

Новите "лади" остават без хромирани детайли по каросерията

  • lada-
  • хром-
  • автоваз
Новите "лади" остават без хромирани детайли по каросерията - 1

Официалните дилъри на Lada са получили съобщение „За промяна в състава на автомобилите за юли 2022 година.“, като наред с други неща в списъка се споменава покритието на лайстни и емблеми с емайл с метален цвят (хром).

Преди това тези части на всички нови автомобили Lada бяха хромирани. Казано по-просто, автомобилите Lada, а именно Granta и нейната Cross версия, губят лъскавия си декор и от сега нататък той ще бъде сребристо-матов.

Ето списък на другите елементи, които сега ще бъдат матирани: горните и долните ластни на предната броня, орнаментът на задния капак и капака на багажника, както и фабричната емблема под формата на овал. Каква е причината за тази промяна - не се посочва.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УКРАЙНА🇺🇦

    26 13 Отговор
    ХА ХА ХА проспериращата икономика на Путин .Господи какво нещастници са .
  • 2 УКРАЙНА🇺🇦

    21 11 Отговор
    ХА ХА ХА проспериращата икономика на Путин .Господи какви нещастници са .
  • 3 Талига

    18 6 Отговор
    То кола нема,те хромирани детайли им слагат.
  • 4 и по зле ще става

    13 6 Отговор
    Така е когато няма пари , няма материали, няма технологии
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ПоДобре

    10 7 Отговор
    По-добре да произвеждаш автомобил без лъскави части, отколкото да имаш купчина "инвеститори" немски, които правят лъскави неща в България, а накрая от магазина си ги купуваш от Германия с немска надценка. И да за 15 години членство, не можаха един завода да направят тук, само цехчета, сглобени от панели - големите инвеститори толкова им се откъсва от сърцето.

    Коментиран от #7

  • 7 Как мислиш

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "ПоДобре":

    дали точният израз е "не можаха един завода да направят тук" или причината е в нас,държим се все едно някой ни е длъжен за нещо.А те в Германия мога да го правят .
  • 8 Неръждавейка

    10 6 Отговор
    Когато на първите ВАЗ рамената на чистачките се правеха от неръждавейка на другите коли бяха обикновена стомана с боя (даже не бе и оксидирана). Искам да кажа, че причината не е в липсата на "хром". Руснаците за метали не ги жалете. Сега от Украйна ще прехвърлят в Русия целия скраб на Запада, даден като "помощ".
  • 9 алелемалее...

    5 4 Отговор
    Това е Магучая Раzzия!!! Велика сила!!! Скоро ще четем още по-добри новини за пропадането на кирливите ушанки!!!