Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 14:44 1 913 2

VW преминава изцяло на ток по-рано от предвиденото

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.3-
  • id.4

Компанията разкри плановете си за следващите години

VW преминава изцяло на ток по-рано от предвиденото - 1

Новината, че Volkswagen е поредната компания, която замисля изцяло електрическо бъдеще в Европа едва ли е изненадваща за някого, но сега от Волфсбург разкриха малко повече за плановете си и кога точно ще се случи най-голямата промяна. В изявление, шефът на компанията – Томас Шафер обяви, че Volkswagen ще премине на ток по-рано от предвидената 2035 година.

VW преминава изцяло на ток по-рано от предвиденото

Той заяви, че електрическата трансформация в Европа ще се случи през 2033 година с нова философия, наречена „платформено мислене“. Чрез тази стратегия, компанията ще се опита да разработи различни превозни средства, използващи една и съща архитектура и основен дизайн. Тази философия ще включва, както Volkswagen, така и други марки под шапката на германците.

VW преминава изцяло на ток по-рано от предвиденото

В бъдеще VW Group ще се опита да намали броя на моделите от различните марки, за да постигне по-големи печалби за Volkswagen, Seat и Skoda. Това, обаче не означава, че няма да видим нови модели, а дори напротив. Първият такъв ще се появи съвсем скоро като фейслифт на ID.3. Той няма да е просто малко подобрение, а ще донесе големи промени в качеството, материалите и системите на колата, споделят от Volkswagen.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия електрическите

    3 10 Отговор
    Ъпчета ги скъсвам от светофара с голф 1.9 тди чипосан
  • 2 Зона б5

    8 6 Отговор
    Тди бате класикаипичеловка а не тия джендърмобили