Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 10:02, обновена 18 Ноември, 2022 12:18 4 398 9

Запознайте се с новото Subaru Impreza (ВИДЕО)

  • subaru-
  • impreza

Шестото поколение на модела беше показано в Лос Анджелис

Запознайте се с новото Subaru Impreza (ВИДЕО) - 1

Subaru Impreza от шесто поколение беше представена на автомобилното изложение в Лос Анджелис. Продажбите на модела ще стартират през пролетта на 2023 г. Веднага след премиерата подробности за новия продукт бяха разкрити на официалния сайт на Subaru.

Запознайте се с новото Subaru Impreza (ВИДЕО)

От тях става ясно, че новото Subaru Impreza 2023 дебютира като хечбек, а седанът вече няма да се предлага. Автомобилът запазва познатия силует, но предната му част е станала по-изразителна. Широката радиаторна решетка е съчетана с наклонени диодни фарове, подобно на Subaru Crosstrek 2023.

Запознайте се с новото Subaru Impreza (ВИДЕО)

Също така гамата ще бъде разширена с нова спортна версия RS с 18-цолови джанти и модифицирани брони. Хечбекът е запазил платформата на своя предшественик и може да се мери с него по размери. Автомобилът достига 4 460 мм дължина с междуосие от 2 570 мм.

Запознайте се с новото Subaru Impreza (ВИДЕО)

Интериорът на Subaru Impreza 2023 е проектиран в духа на новия Crosstrek.В централния панел вече е монтиран голям 11.6-инчов портретен сензорен екран. Освен това хечбекът получава нови предни седалки, а шумоизолацията му е значително подобрена.

Запознайте се с новото Subaru Impreza (ВИДЕО)

Във версията RS салонът е решен в ярко червени цветове и карбонови вложки. Базовото Subaru Impreza 2023 е оборудвано с двулитров бензинов двигател с мощност 154 конски сили, а RS вариантът разполага с 2.5-литров двигател с мощност 185 к.с. Всички версии имат безстепенен вариатор и постоянно задвижване на четирите колела, а RS - и пренастроено окачване и по-големи спирачки.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    11 4 Отговор
    и защо такъв малък телевизор са му сложили , как да си гледа филма човек , докато кара
  • 2 карчи

    25 3 Отговор
    Прилича на форд фокус, а едно време, какви субара правеха ехеее!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дфен

    4 1 Отговор
    Ей измориха го този двигател 2,5
  • 5 сектант

    3 1 Отговор
    кое му е новото интериор, екстериор почти идентични
  • 6 За мишките и хората

    3 2 Отговор
    Това субару изглежда като мазда 3 с муцуната на мазда 6, но без хромирания кант и с друга емблема. На всичкото отгоре и характеристиките му са подобни. Жалко, преди субару и визуално, и като усещане беше специален.
  • 7 авто фен

    3 0 Отговор
    Личи си ,че интетриора и таблото са с много качествени материали, Субару оправдава Премиум марката си и цените си. По отношение на дизайна повече ми харесва сегашната Импреза, която седи по-ниска, по-спортно, с по-нисък предан капак и задница, с по-тънка предница, което говори за динамизъм, докато сегашната много дебела седи, а както дебелия човек, така и дебелата кола не са атлетични.
  • 8 авто фен

    2 0 Отговор
    Друго,което не ми харесва е, че седалките седят много дълбоко, което ограничава обзора и шофъора е като зазидан зад високи врати и табло.Такива лоши традиции установиха германците първо с Ауди80,което беше отвратително като шофъорска позиция и липса на обзор,караше се като шофъор на танк,а не на лека кола.
  • 9 Професорът

    2 0 Отговор
    Колко харчи?