Last news in Fakti

12 Ноември, 2023 11:58 5 057 16

Ето го новото Subaru Forester

  • subaru-
  • forester
Ето го новото Subaru Forester - 1

Снимки на Subaru Forester от шесто поколение попаднаха в интернет. Кросоувърът ще бъде официално представен на 16 ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис, снимките бяха публикувани в платформата Reddit.

Ето го новото Subaru Forester

Съдейки по снимките, новото Subaru Forester 2024 запазва познатия силует и дизайн с разширени арки на колелата, но е станал по-солиден и сдържан на външен вид. Има по-плавни линии на каросерията, стреловидни фарове и черна лъскава радиаторна решетка.

Ето го новото Subaru Forester

Кросоувърът на Subaru също е нараснал по размер. В интериора вниманието привлича голям портретен сензорен екран, познат от новите Subaru Crosstrek и Outback. Трябва да се отбележи, че кросоувърът не получава модерен виртуален инструментален панел.

Ето го новото Subaru Forester

Платформата и силовите агрегати на Subaru Forester 2024 ще останат същите. В Щатите моделът ще дебютира с 2.5-литров оппозитен четирицилиндров двигател с мощност 185 к.с., но в останалите страни ще има двулитрови версии - както чисто бензинови, така и с хибридна инсталация.

Ето го новото Subaru Forester

Освен това японците ще предложат и 1.8-литров турбо двигател със мощност 177 конски сили. Разбира се, кросоувърът Subaru Forester ще запази вариатора и постоянното задвижване на четирите колела.

Ето го новото Subaru Forester


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 11 Отговор
    Добра кола, ама толсова ли не можаха да скрият тази тръба отзад…
  • 2 Коиловци брадърс

    47 3 Отговор
    Като собственик на Субару ще отбележа, че дизайна става все по-отвратителен.

    Коментиран от #5, #12

  • 3 Опорка

    23 12 Отговор
    Грозно, нискокачествено, малък ресурс. Но пък има голям китайски телевизор. Точно каквото пазара търси.
  • 4 Зубару фен

    28 11 Отговор
    Тънки ламарини, отвратителен дизайн, много ремъци, паразитни ролки и обтегачи, скъпи части и читави майстори. И при най малкия удар колата става на хармоника. Това е моя опит със зубару.

    Коментиран от #9, #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дааа

    15 8 Отговор
    Зорът е докато се примириш с грозотата на първото си Субару Форестър. После няма откачане. Като ти омръзне прекалено, си купуваш и друга кола, но винаги си оставяш и един Форестър. Който е имал, знае за какво говоря.
  • 7 Лудия

    14 9 Отговор
    За Бога братя,не купувайте!
  • 8 авто фен

    12 3 Отговор
    Хубав дизайн, но сегашното е по-красиво. Това отпред помислих ,че е Ford Edge. А отзад прилича на новото Suzuki S-cross. Отстрани доста ретро изглежда, в интериора не ми е ясно за какво е тоя скоростен лост,като повечето марки и модели преминаха на бутони за автоматика или плъзгачи, малки, не заемащи излишно място, дискретни и дизайнерски стоя много по-модерно. Японците много изостават с модерността.
  • 9 Пак са копирали

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "Зубару фен":

    грозно копие на Форд Edge
  • 10 Прав си. Субару са големи боклуци , но

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "Зубару фен":

    Радо преди много ги хересваше и в коментарите само ги възхваляваше
  • 11 тъй шъй

    12 7 Отговор
    Тия вариатори не ги махнаха. При Субару им казват линеартроник, вместо CVT. Как такива коли се карат с такива скоростни кутии-не знам. А и какво може да им е хубаво, като метален ремък ги задвижва. Дано да вземат хибридна трансмисия от Тойота, както направиха в други модели на Субару. Или поне някой Айсин 8 степенен, ама ще отиде разхода в небето. То и сега трябва да е много висок. Толкова да няма други проходими машини, че с тия боксери да се занимаваш, не бих. Объркана работа е тази марка, защото за всичко има пазар и немислещи клиенти.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мхм

    5 0 Отговор
    В Ъмерика си ги харесват
  • 15 Аз съм

    5 3 Отговор
    Прилича на кръстоска между Дъстър и Митсубиши
  • 16 Раптор

    2 0 Отговор
    Най-хубави бяха около 2010-та като външен вид и размери. И си бяха още с истинските автоматици. Не случайно форестърите около 2010-та си държат цената. Мисля да избягвам линеартроника до когато мога.