Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 10:44 2 253 1

Превърнаха класически Skyline в модерно Camaro

  • nissan-
  • skyline-
  • chevrolet-
  • camaro

Класическият Nissan е по-често срещан в Япония

Превърнаха класически Skyline в модерно Camaro - 1

Nissan Skyline е един от най-желаните автомобили от JDM феновете в целия свят, независимо коя модификация се продава на пазара. През последните години цените на класическите модели са толкова високи, че дори и екземпляри в не толкова добро състояние се продават за големи суми. Това явно не важи в Япония, където ентусиаст реши да превърне Skyline от 1993 година в модерно Camaro.

Превърнаха класически Skyline в модерно Camaro

Формите на класическия японски модел са преработени, за да съвпадат с тези на американския мъсълкар от 2012 година, макар таванът и калниците да издават донякъде оригиналната кола. Все пак предницата и задницата са оформени максимално близко до тези на оригиналния Chevrolet, a разцветките са идентични с тези на Bumblebee версията.

Превърнаха класически Skyline в модерно Camaro

Под капака работи оригинален двигател от следващото поколение на Skyline, който след няколко модификации вече генерира 405 конски сили. Те се предават към задните колела, чрез механична трансмисия с пет предавки.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 0 Отговор
    Ужас!